Connery

NIO introducerer EL6: Den elektriske premium SUV klar til Danmark

Kineseren presser sig lige under en halv million kroner, hvis du er frisk på at leje - ikke eje - dit batteri

NIO har nu løftet sløret for deres SUV, NIO EL6 i Danmark. 

Den kommende SUV er klar til kunder i Danmark, Tyskland, Holland, Sverige og Norge, fra 4. kvartal 2023.

EL6 er en del af NIOs ambition om at skabe et sofistikeret og progressivt designsprog. Den viser firmaets "Design for AD"-filosofi, og for første gang har EL6 skræddersyet akustisk stof på højttalerne for at forbedre lydoplevelsen og give bilen et premium udseende og følelse. 

EL6 byder også på det største oplukkelige soltag i sin klasse, som tillader næsten en kvadratmeter naturligt sollys at komme ind i kabinen.

ANNONCE
NIO EL6 - NIO introducerer EL6: Den elektriske premium SUV klar til Danmark NIO EL6

"Vi er glade for at lancere EL6 på det danske marked. Den har det klassiske sofistikerede NIO design med masser af den nyeste teknologi, komfort og fleksibel opbevaringsplads. Det er en alsidig bil med kraft og elegance, som vi virkelig glæder os til at danskerne skal opleve", udtaler Head of User Development & Relationship hos NIO, Anja Bruun Meineche.

Bilen måler 4.854 mm i længden, 1.995 mm i bredden, 1.703 mm i højden og har en akselafstand på 2.915 mm. 

Med brugeroplevelsen i højsædet har NIO sat stort fokus på komfort og bekvemmelighed, hvilket er reflekteret i bilens mange komfortfunktioner. EL6 har blandt andet ventilation, et ottepunkts massagesystem og tre-zoners opvarmning, der fås separat til sædehynde, ryg- og benstøtter.

Derudover byder EL6 på et fleksibelt bagagerum med et tre-lags design og en maksimal volumen på 668 liter. Bagsæderne kan klappes ned i et 40/20/40 layout, hvilket giver ekstra opbevaringsplads op til 1.430 liter.

ANNONCE
NIO EL6 - NIO introducerer EL6: Den elektriske premium SUV klar til Danmark NIO EL6

EL6 har et standard firehjulstræk med to motorer: en 150 kW front induktionsmotor og en 210 kW permanent magnet motor bagtil. De to motorer har en samlet effekt på 360 kW og et maksimalt drejningsmoment på 700 Nm. 

EL6 kan accelerere fra 0 til 100 km/t på blot 4,5 sekunder, mens højt ydende fire-stempel bremsekalibre leverer en bremselængde på kun 34,5 meter fra 100 km/t.


Prisen på NIO EL6 starter fra 547.000 DKK inklusiv batteri. 

NIO tilbyder også "Battery as a Service" (BaaS), hvor bilen kan købes uden batteri for 454.000 kroner, hvorefter batteriet lejes for, startende ved 1.299 DKK om måneden. Denne service inkluderer batteriskift ved NIOs servicestationer, samt opgradering til et større batteri mod en højere månedlig ydelse.

NIO EL6 forventes at være tilgængelig på det danske marked i 4. kvartal.

ANNONCE
NIO EL6 - NIO introducerer EL6: Den elektriske premium SUV klar til Danmark NIO EL6
Del

Seneste nyt

Annonce