Connery

Nintendo Switch OLED Splatoon Edition

Nintendo Switch med endnu flere farver?

Nintendos hybridkonsol Switch har nu mere end fem år på bagsmækken, og der er ingen planer om at stoppe den lige foreløbigt. 

Den 26. august lanceres en ny udgave af Switch OLED, i forbindelse med lanceringen af Splatoon 3. 

OLED Model Splatoon 3 Edition-konsollen er designet med inspiration fra det kommende Splatoon 3 til Nintendo Switch og er prydet med sprælske, blækspruttende aftegninger direkte fra Splatsville. Pakken indeholder et sæt med en blå og en gul Joy-Con og har en hvid underside samt en hvid Nintendo Switch-dock med graffiti-tema.

ANNONCE
Nintendo Switch OLED Splatoon Edition

Splatoon 3 lanceres til Nintendo Switch fredag den 9. september. Samme dag kan du også købe Nintendo Switch Pro Controller Splatoon 3 Edition, der passer til både Inklings og Octolings, samt en Nintendo Switch Carrying Case (Splatoon 3 Edition) & Screen Protector. Uanset om du deltager i en online Turf War hjemmefra eller spiller Story Mode på farten, vil disse ting være med til at sikre, at du kan sprutte blæk med stil.

Nintendo Switch - OLED Model Splatoon 3 Edition-konsollen har en 7" OLED-skærm, bred justérbar stander, dock med en LAN-port, 64 GB intern lagerplads og forbedret lyd i håndholdt og tabletop mode. Spillerne kan desuden spille på tv'et og dele et sæt Joy-Con for at spille multiplayer lige fra start. Og ligesom både Nintendo Switch og Nintendo Switch Lite kan systemet med Nintendo Switch - OLED Model tages med på farten, så du kan spille overalt!

ANNONCE
Nintendo Switch Splatoon Edition
Del

Seneste nyt

Annonce