Connery

Nintendo fremviser masser af nyt gameplay fra Super Mario Wonder

Super Mario Bros. er tilbage på klassisk sidescrolling manér!

Super Mario, den store Nintendo-maskot, har gode tider - på ryggen af den hyggelige animerede Super Mario-film, har Nintendo annonceret ikke bare et men flere nye Mario-spil, og det første der dukker op til Nintendo Switch er Super Mario Bros. Wonder. 

Til forskel fra det store og anmelderroste Nintendo Switch-lanceringsspil, Super Mario Odyssey, er vi i Wonder tilbage i et klassisk nostalgisk sidescrolling-spil, der sender tankerne tilbage til de klassisk Super Mario Bros. spil fra 80'erne og 90'erne. Det seneste fra Super Mario Bros. Wonder, er en masse nyt gameplay, som blev fremvist under en Mario-fokuseret Nintendo Direct-præsentation.

ANNONCE
Nintendo fremviser masser af nyt gameplay fra Super Mario Wonder

En afstikker fra det klassiske
I Super Mario Bros. Wonder tager den klassiske formular flere afstikkere fra det førnævnte klassikere.

Et eksempel er de nye 'free-roam' sektioner, der bryder med idéen om, at skulle tage de respektive levels i en liniær rækkefølge - i stedet giver det mulighed, for selv at sammenstrikke, hvilken udfordring man tager op næst. 

På power-up siden er der blevet plads til nogle trippede tilføjelser, blandt andet en bobbel-skydende elefant-power-up. Foruden power-ups, er der også tilføjet konceptet badges - som giver engangsagtige færdigheder, som eksempelvis en grapplepistol, eller en faldskærmskasket... 

Du kan selv tjekke alle de nye og farverige tilføjelser i videoen herunder. 

Super Mario Bros. Wonder, understøtter desuden lokal 4-player co-op og en art af online co-op, hvor spillere har mulighed for at dele items med andres spillere i realtime. 


Super Mario Bros. Wonder udkommer til Nintendo Switch den 20. oktober 2023. 

ANNONCE
Super Mario Bros. Wonmder Direct
https://www.youtube.com/live/yPaXffV3F9w?si=LV4NseDDr_3IWV2m
Del

Seneste nyt