Connery

Niklas - CD1 [Anmeldelse]

Going incognito in public - uden effekt!

1 ud af 6 stjerner
Label: Sony Music
Kunstner: Niklas
Titel: CD1
Releasedato: 19. november 2012
Niklas - CD1 [Anmeldelse]
Top Swag, top fag, ja kært barn har mange navne, men holder det i længden?

Niklas har skabt sit navn på en helt ny måde. Pop-up koncerter i 7-Eleven, hemmeligholdelse af sin identitet og landeplager i form af numrene "Top Swag", "Ingen Dikkedarer" og "Veninder". Ja, Danmark har nærmest hungret efter et helt album af Incongnitoens mester Niklas...

..men hvor er grænsen mellem ligegyldighed og banaliteter? Niklas har i hvert fald ikke fundet den! Ja gu' har dansegulvene på diverse danske clubber over længere tid været fyldt til randen, mens bøjlebefængte teenagepiger har hoppet i takt med de hormonpumbede ama'r drenge, der blot har set en mulighed for et easy kill. 

Teksterne er håbløst banale og nærmest pinagtige, så måske burde Niklas blot have holdt sig til de famøse Pop-up koncerter og evt. udvidde sin målgruppe til kunderne på Shell.

Tracklist:

1. Top Swag
2. Flyv Med Mig
3. Ingen Dikkedarer
4. Ikke Mer' Mig (Niklas F*** Dig)
5. Veninder
6. Slem Pige
7. Dans På Roser (feat. L.O.C.)
8. Om Igen
9. Gemmeleg
10. Langt Fra Virkeligheden
11. Jeg På
12. Guldgraver
13. Hollywood
14. Chiller Når Du Flexer

Hvis du besidder bare en smule medlidenhed, så vil du sikkert spørge, om der ikke forefindes bare et lille lyspunkt, der retfærdiggør et køb af skiven?
Jo - på nummeret "Dans På Roser", gæsteoptræder rappens udgave af en nationalskjald, L.O.C., og hans markante rap, løfter nummeret op på et niveau, der er mere end acceptabelt.

Hvis man griber albummet an på en lidt alternativ måde, og ser rent teknisk på opbygningen af sangene, så har "CD1" trods alt lidt at byde på, men der er altså langt mellem snapsene, især når Niklas' ret ligegyldige vokal tager over.

Det store spørgsmål er nok, om Niklas bevarer sin popularitet, når masken falder og han i ren Batman-stil må bekende sin borgerlige eksistens?
Bare en skam at der her ikke er tale om en kloning af Bruce Wayne.

Niklas. Den ene stjerne du får her, er ikke til dig, men til de folk der står bag dig og i særdeledshed til L.O.C..
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce