Connery

Nike PG2 PlayStation

Mega limiteret Nike sneaker

Den 10. februar frigiver Nike salget på den super limiterede Nike PG2 "Playstation" sneaker, der som navnet antyder, er en PlayStation-brandet basket støvle, fra basketspilleren Paul Georges serie af sneakers. 

Det er en ret speciel sko, og præcis på grund af det ret unikke samarbejde med PlayStation, kommer det til at blive en ret eftersøgt en af slagsen. Skoens vildeste features er PG og PlayStation-logoerne med lys i. De har både almindelig on/off funktion, og en "pulse-mode", hvor lyset blinker og vibrerer - inspireret af PlayStation Dual Shock controlleren. 

Engadget har fået den super eksklusive sko, sammen med en masse andet swag, og vi er grønne af misundelse. Tjek videoen her:

ANNONCE

Og selvfølgelig, står vi endnu en gang i en situation, hvor det suuuucks at være sneakerhead i Danmark. Skoen dropper nemlig på Nike SNKRS appen i USA, England, Frankrig og Tyskland den 10. februar, og det giver altså lidt ekstra barrierer, i forhold til at få anskaffet sig skoen, der 100% bliver et samlerobjekt, og med en udsalgspris på 110 dollars, kommer til at blive en del mere værd. ARGH. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt