Connery

Nike, Adidas og Sketchers opfrodrer Donald Trump til at afblæse handelskrigen mod Kina

Enough is enough

Den amerikanske præsident, Donald Trump, har kridtet banen op til en seriøs handelskrig mod Kina - og i går så vi, at Google havde været nødt til at trække nogle Android-licenser fra den kinesiske smartphoneporducent Huawei, med potentielt store gener til følge for brugerne. 

Nu er en gruppe af skomærker gået samme om at skrive et åbent brev til Donald Trump, hvor de opfordrer den amerikanske præsident, til at sætte en stopper for handelskrisen.

Brevet der kommer fra 'The Footwear Distribution of America' repræsenterer blandt andet Nike, Sketchers, Vans og Adidas - og 200 brands i alt. 

I brevet, skriver de: Regeringens forslag om at tilføje ekstra gebyrer på alle importvarer fra Kina, ender med at sende regningen videre til de amerikanske forbrugere. Det er på tide at stoppe denne handelskrig."

De nye lovforslag, der vil tilføje op til 25% oven i de eksisterende priser vil få store følger for millioner af forbrugere og titusindevis af ansatte.

Den amerikanske fodtøjs-industri står til at skulle betale en ekstra regning på 3 milliarder amerikanske dollars hvert år. 

Grunden til den store ekstra regning, er at en stor del af branchens produktion sker i Kina, blandt andet 26% af Nikes produktion og 65% af Sketchers USA's produktion. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce