Connery

Nighthawk RAXE500: Netgear er klar med verdens første WiFi 6E router

Hurtigere internet og mindre lag?

Vi vil vel alle gerne have endnu hurtigere internet derhjemme? I 2021 er teknologien klar med et trådløst boost til dit WiFi, og Netgear har været først ude af porten, til at introducere den nye teknologi i en router til hjemmet.

Netgear NightHawk RAXE500 Triband Wifi routeren er WiFi 6E klar. 

Den nye Nighthawk-router blev annonceret ved dette års virtuelle CES 2021-messe, og WiFi-routeren byder på WiFi-hastigheder på op imod 10.8Gbps via det nye 6GHz-bånd – helt uden forstyrrelser og overbelastning, som vi ellers begynder at se på 2.4GHz og 5GHz-båndene.

"Spredningen af ??Wi-Fi i løbet af de sidste par årtier fyldte først 2.4 GHz-båndet og derefter til sidst 5 GHz-båndet med Wi-Fi 4, 5 og 6. Nu åbnes der for 6 GHz-båndet, hvilket med Wi-Fi 6E-netværk giver enheder, som kan understøtte standarden, mulighed for at bruge store kanaler selv i tætte og overbelastede områder med højere gennemsnitlige datahastigheder og lavere latenstid," siger Phil Solis, forskningsdirektør hos IDC.

Nighthawk RAXE500 Tri-band WiFi Router er designet til at give den bedste WiFi-hastighed samtidig med at håndtere et stort antal enheder uden latency-problemer, og den seneste WPA3-protokol holder dit netværk beskyttet. WiFi 6E er kraftfuldt nok til at klare bade virtuel videoundervisning, imens der streames 4K/8K-video, uden at der sker problemer eller udfald – uanset hvor mange tilsluttede enheder der måtte være. 

ANNONCE
Nighthawk RAXE500: Netgear er klar med verdens første WiFi 6E router

Nighthawk RAXE500 i punktform:

  • Nyt 6GHz-bånd – op imod 200 procent mere tilgængeligt spektrum end dual-band (5GHz og 2.4GHz) WiFi alene.
  • Ultra-lav forsinkelse (latency) – meget få enheder på det nye 6GHz-bånd betyder mindre forsinkelse (latency) for gamere og realtids-trafik.
  • Flere High-bandwidth-WiFi-kanaler – lynhurtigt internet og færre forstyrrelser med tre gange flere 160MHz WiFi-kanaler.
  • 12-streams Tri-band WiFi – fire streams af 6GHz, fire streams af 5GHz og fire streams af 2.4GHz giver mere tilgængelig båndbredde og mindre netværksmæssig forstoppelse for alle enheder på WiFi-netværket.
  • Multi-Gig Ethernet Port 2.5G – 2,5 gange hurtigere kablet overførsel end den typiske Gigabit-port, som kan bruges både til LAN og Internet-tilslutning.
  • 5 Gigabit Ethernet-porte – tilslut flere kablede enheder for hurtigere filoverførsel og uafbrudt tilslutning.
  • Optimerede antenner – påsæt antennerne og så er du i gang. Nighthawk RAXE500-antennerne er optimerede fra fabrikken for at give dig den bedste WiFi-oplevelse.
  • NETGEAR Armor Cybersecurity til dit hjem –– Avanceret netværksbaseret cybersikkerhed for alle dine enheder. Læs mere på netgear.com/armor.
  • Automatiske firmware-opdateringer – de seneste sikkerhedsopdateringer sker automatisk, uden at du bliver forstyrret.
ANNONCE
Hvad er WiFi 6E?

Den nyeste standard i WiFi-teknologi hedder Wifi 6E, men hvad er det og hvorfor er det interessant? 

WiFi 6 er den senest udbredte wifiteknologi hvis du har en nyere smartphone, har du mulighed for at udnytte 5GHz båndbredden bedre - altså, hvis din router også er af nyere dato. 

Med WiFi 6E, bliver det trådløse internet i hjemmet endnui hurtigere. 6E tilføjer nemlig et nyt frekvensbånd på 6 GHz, som tilføjes til de eksisterende standarder 2.4 GHz og 5 GHz. 

Uden at blive alt for teknisk og langhåret, kommer WiFi 6E til at betyde følgende - hvis du hopper på en ny router med teknologien:

  • Flere dataoverførsler kan finde sted af gangen. 
  • Forbindelsen i hjemmet bliver hurtigere - og batteritiden på IoT devices forlænges heraf.
  • Den højere hastighed medfører også mindre latency, eller lag - som gamere kender det.


 

ANNONCE

Relateret: Samsungs nye Galaxy S21-serie er blandt de første smartphones der understøtter WiFi 6E - se de nye high-end mobiler her. 

Del

Seneste nyt

Annonce