Connery

Nicolai Klingenberg [Ugens Profil]

Nicolai Klingenberg, blogger og levemand. Her fortæller han blandt andet om sine oplevelser og møder med forskellige personligheder både på skrift og i videoform. Og så ved han ret meget om biler. Og ure!

Hvem, hvad, hvor?
Jeg hedder Nicolai Klingenberg, jeg er 37 år (og otte måneder), jeg er selvstændig og driver sitet My-Pleasure.dk. Jeg bor i øvrigt i Købehavn, men min mor er svensk, og min far er fra Jylland.

ANNONCE
 Nicolai Klingenberg [Ugens Profil]

Hvad var din største drøm, da du var barn?
Det lyder nok lidt sært, men i en periode ville jeg rigtig gerne hedde John, have en guldkæde og et stort nøglebundt. Jeg ville også gerne have en storebror. Ingen af disse ønsker blev til realiteter, men jeg er endt mere lykkelig, end jeg kunne forestille mig. Det hænger nok sammen med, at jeg laver det, jeg brænder for, og at jeg selv er herre over min egen tid. Den frihed er mere værd end nøglebundt, guldkæde og navneskift. 

ANNONCE

Beskriv den seneste ting du har købt; hvad har det gjort for dig?
Jeg har købt et nyt kamera i sidste uge. Det skal gerne være med til at gøre mig bedre til at tage fotografier, som jeg kan bruge på My-Pleasure.dk - og måske også i mere semi-kunstneriske sammenhænge. Fortiden rumsterer jeg lidt med knapper på kameraet, og det er med en vis ydmyghed. Jeg har respekt for apparatet og de ting, det kan. Når du spørger til, hvad det har gjort - eller vil gøre - for mig, så bliver nok noget, der kan pakkes ind under begrebet “dygtiggørelse”. 
 

ANNONCE

Hvad er dine styrker?
Jeg vil mene, at jeg ganske flittig. Jeg skriver dagligt på My-Pleasure.dk, og der går ikke en dag, hvor der ikke bliver postet noget nyt. Derudover mener jeg selv, at jeg er ganske kreativ og god til at udtænke unikke koncepter, som både kommer mine kunder, mine læsere og mig selv til gode. Jeg er ydermere god ved dyr, og så vil jeg gøre alt for dem, der står mig nær. 
 

ANNONCE

Hvad er så din dårligste vane?
Jeg er utålmodig. Og jeg har det med at blive godt arrig, hvis folk ikke kommer til tiden. 
 

 Nicolai Klingenberg [Ugens Profil]

Hvem ser du op til?
Det må være dem, der er over 183 centimeter, for jeg har som sådan ingen idoler. Men jeg kan nu godt misunde de mennesker, der mestrer et instrument. Jeg synes, der er noget fascinerende over at kunne spille musik.
 

ANNONCE

Hvad er dit arbejdsmæssige fokus for tiden?
Video. Og foto. Og en mulig udvidelse af “butikken”. Og de kommercielle samarbejdsaftaler. 
 

Hvor er du om tre år?
Der er jeg nok på vej for at hente min søn i en daginstitution. Han kommer til verden til april i år, så jeg gætter på, det bliver noget i den dur. Rent arbejdsmæssigt driver jeg stadig My-Pleasure.dk.
 

ANNONCE
 Nicolai Klingenberg [Ugens Profil]

Hvad er din største drøm?
At blive ved med kunne leve af det, jeg laver, at forblive lykkelig og være ved mine fulde fem i talrige årtier endnu. Derudover kunne jeg godt tænke mig at udvide min kreative kunnen (og den dertilhørende økonomi) med (indtægter fra) skønlitteratur og fotografi. 
 

ANNONCE

Afslutningsvis vil jeg lige høre, om du har en anbefaling til dem, der læser med?
Køb dig et “rigtigt” ur. Det behøver ikke at koste en formue, og jeg falder jævnligt over schweiziske vintageure, som koster det samme eller mindre end et nyt modeur. Det kan virke en kende materialistisk, men jeg har set så mange ungersvende lyse helt og aldeles op, efter de har købt sig et ur af fin eller “bedre" kvalitet. Det klæder ydermere håndledet, og så kan det vise sig at være en fin investering. Ellers vil jeg gerne anbefale et gourmet hotdog kit fra Løgismose. 
 

ANNONCE
Nicolai Klingenberg

My-Pleasure.dk

Facebook

Instagram 

Del

Seneste nyt