Connery

Nicklas Bendtner: Der er så meget, som jeg aldrig har fået sagt højt.

Nicklas Bendtner og Rune Skyum tager på foredrags-tour

"Vi kommer til at forberede os, som man gør til de største kampe. Jeg ved jo, hvordan det er at føle sig snydt, så det skal vi ikke nyde noget af. Folk skal have valuta for pengene. Det skal være en aften, som ikke lige bliver glemt." fortæller Nicklas Bendtner i pressemeddelelsen for sin nye tour. Denne gang er det ikke bold - men foredrag der er på programmet. 

Spilleren udkom i 2019 med selvbiografien "Begge Sider", en bog der ve kreeret i samarbejde med journalist og nylegendariske portrætforfatter Rune Skyum-Nielsen. 

Selvbiografien blev hurtigt en succes, og de mange vilde historier fra Bendtners liv trak både gode anmeldelser og overskrifter til sig. Hos Berlingske skrev man: "Bendtners liv er selvsabotage på højt niveau - det er der kommet en stærkt underholdende bog ud af" og gav den 5 ud af 6 stjerner.


Nu tager makkerparret, Nicklas og Rune, på en tur, hvor de åbner op for Bendtners sensationelle og - måske - selvsaboterende liv, på scener rundt omkring i det danske land. 

makkerparret tackle igennem på de heftigste historier fra fortiden – og åbne døren til en række hidtil ufortalte historier fra et tumultarisk fodboldliv i konstant bevægelse.

Det korte FCK-ophold kommer under kærlig behandling. Det samme gør det forpurrede Kina-eventyr og den lurende tomhed – alle spilleres skræk – når fodbolden stopper med at trille. Men det skal også handle om de gyldne øjeblikke som topangriber. Om svær kærlighed og lette penge, om familie, overmod, troskab, nationalfølelse, rivalisering, falske mennesker og rigtige venner. Om gamle regnskaber og nye kapitler.

Undervejs kigger en hemmelig gæst (eller to!) forbi, ligesom publikum kan stille spørgsmål til hovedpersonen.

"Der er så meget, som jeg aldrig har fået sagt højt. Sandheder og røverhistorier, som jeg gerne vil dele i de rigtige rammer. Det kan jeg med Rune, fordi vi stoler på hinanden," siger Nicklas Bendtner.

Hovedpersonen garanterer at være fit for fight, når talk-touren bringer duoen forbi Odense, Aarhus, Aalborg og København.

Billetsalget til Nicklas Bendtner Gamle Regnskaber og nye kapitler åbner den 4. december på LiveNation.dk - og kan opleves i november måned 2021 i København, Aalborg, Odense og Aarhus. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce