Connery

NIARN er tilbage!

For syv år siden blev Niarn begravet, men nu genopstår han i januar 2022 på Vega

Privatfoto - Facebook - Betül Bas - NIARN er tilbage! Privatfoto - Facebook - Betül Bas

D. 1/4-21 kl. ca. 10.02 annoncerede Niels Roos, at hans alter ego, Niarn, stod foran et comeback.

Årets Aprilsnar? Det kunne det snildt være, men da Niels på sin livesession på Instagram og Facebook nævnte en besked fra en 12årig fan, så kunne man stille og roligt fornemme en hvis form for seriøsitet bag ordene. 

"Homie var jo kun 5 år gammel, sidst Niarn gav koncert!". Det var sådan ca. de ord, som Niels læste op fra sit til dagen udarbejdede  manus. Ordene blev leveret på en måde, så al tvivl om budskabets troværdighed forsvandt som dug for solen. Niarn stod foran et comeback, der af mange har været længe ventet, for ikke nok med at den loyale fanbase har hædret den legendariske Niarn - og hans sindssyge historier, så er der også over de sidste syv år kommet nye fans til. 

Det er jo ikke fordi Niels har ligget 100% på den lade side, siden han sagde farvel til Niarn og blev ædru, for siden da har han optrådt med akustiske fortællersæt, hvor nedskalerede versioner af de store hits, han står bag, blev leveret sammen med små og voldsomt underholdende anekdoter om stort og småt - eller i hvert fald dem han kunne huske, ligesom nye numre, som den mundrette "Der er ik' noget der er så skridt, at en bytur ik' ka' gøre det værre" har set dagens lys. 

De sidste syv år har helt sikkert også været genstand for en del selvransagelse og -realisering hos Niels. Livet som husejer og far er til rigelighed dokumenteret på de sociale medier, hvor selv den mest følelseskolde skiderik må have fået et softspot for Niels' datter, der om noget nu er centrum i hans liv. 

Men hvor om alt er, så genopstår Niarn for en stund på det legendariske Store Vega, og hold nu kæft hvor er det en passende venue for en af de første og mest troværdige O.G.'s af dansk rap.  

Niarn - du er min helt - fucking antihelt! Sæt ild i hele pisset og lad verden vælt'!

ANNONCE
NIARN - GENOPSTANDELSEN

Sted: Vega
Dato: 21.02.2022
Billetter: Blev udsolgt på ca. 3 timer!

Niarn - Antihelt
Del

Seneste nyt

Annonce