Connery

NFTiff er Tiffany & Co.'s første forsøg på at trække den komplekse kryptokunst ud i virkeligheden

Cryptopunk ejere kan få kreeret bling for den nette sum af 30 ETH

Der er til stadighed masser af snak rundt omkring på nettet om NFT'er og kryptovaluta, og mens de stærkeste kryptoer har lidt et stort knæk over det seneste halve år, arbejder både forskere og forretninger ihærdigt, på at hitte ud af, hvad de egentlig kan bruge NFT'er til

Juveleren Tiffany & Co. er gode til at spotte trends, og her dykker man ind i NFT-universet med et anderledes take: De tager de digitale kunstværker og gør dem håndgribelige. 

Tiffany tapper ind i en helt speciel streng af NFT'er, nemlig de populære CryptoPunks NFT'er - små tegninger af punks, der findes i en samling på 10.000 styk. 

Her tilbyder Tiffany ejere og samlere af CryptoPunks NFT'er, at kreere et smykke, en halskæde, ud af den lille billedfil. 

ANNONCE
Tiffany & Co NFTiff - NFTiff er Tiffany & Co.'s første forsøg på at trække den komplekse kryptokunst ud i virkeligheden Tiffany & Co NFTiff

I arbejdet med at trylle cryptopunks om til halskæde-vedhæng, benytter man mindst 30 ædelstene/diamanter og 18 karat-guld. 

Tiffany & Co. har i første omgang sat sig i øje at producere i alt 250 smykker. 

For at få mulighed for at få fingrende i en Tiffany NFT-halskæde, NFTiff, skal man være ejer af en CryptopPunk NFT. (Billigste Cryptopunk NFT på markedet pt. koster 74,69 ETH).

Så er der lige det med prisen - fordi vi taler NFT'er, skal betalingen falde i crypto fra Ethereum-blockchainen - 30 ETH i prisen - og i skrivende stund kan det oversættes til 347.000 danske kroner. 

Men så har man altså også mulighed for at eje et stykke tech-smykke, der om noget signalerer, at man har redet crypto-bølgen på den helt rigtige måde!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce