Connery

New York Giants

New York Giants - Formerly known as the best team in NFL.

New York Giants

Den bløde mellemvare...
New York Giants
De fleste har vel efterhånden enten set eller hørt om NFL; derfor er det vist på sin plads med en gennemgang af én af klubberne. De store klubber som Patriots, Colts, Steelers og Chargers er måske kendt af de fleste, og derfor har jeg valgt én af de mindre klubber i NFL, nemlig New York Giants, som tidligere har været blandt de bedste.

I sidste sæson skuffede Giants gevaldigt, især fordi de to quarterbacks man havde hentet til klubben, skuffede. I Draften hentede man Eli Manning, lillebror til stjernen Peyton Manning. Ydermere erhvervede man sig den erfarne Kurt Warner. Kurt Warner skulle i kraft af sin erfaring stille og roligt gøre Eli klar til den altid barske plads som NFL-quarterback. Men trods erfaring og en portion talent nåede Kurt Warner aldrig selv et rigtig højt niveau. Derfor fik Eli Manning allerede i 11. runde debut. Men som man kunne forvente, var han på ingen måde klar til at spille på NFL-niveau. Først i de sidste kampe begyndte han at vise tegn på sit talent, hvilket jo netop var årsagen til, at man havde draftet ham. Samtidig havde man en del skader i sidste sæson. Blandt andre var den vigtige defensive spiller Michael Strahan skadet i et par kampe. Alt i alt havde man en sæson, som ikke var den værste, men ej heller én, der var til historiebøgerne.
ANNONCE
New York Giants
Den indeværende sæson skal altså rette op de sidste par års fejltagelser og uheld, lige med undtagelse af sæsonen 2000/2001, hvor man rent faktisk nåede helt til Super Bowl. Eli Manning, som nu er startende quarterback, må forventes at have tilpasset sig tempoet, det taktiske spil osv. i NFL. Derfor må det mindste krav, man kan stille til ham og Giants i den her sæson være, at de vinder mindst én kamp mere end sidste år. Sidste sæson endte 6-10. Med lidt held og en stor portion "knofedt" kan man nok kæmpe sig til 2-3 sejre mere i den indeværende sæson.

Her efter spillerunde 5 i sæsonen 2005/2006 er Giants 3-2. Man har vundet over New Orleans Saints, Arizona Cardinals og St. Louis Rams; - tre hold, der så absolut ikke har imponeret i år. De kampe man har tabt, har været kampene mod Dallas Cowboys og San Diego Chargers. Cowboys er i samme
Giants vinder altså de kampe, man forventer at de burde vinde, men de er endnu ikke gode nok til at søge det momentum, som kan vinde de vigtige kampe for dem. Og så mangler man stadig en rigtig god quarterback - på trods af Eli Mannings fremskridt. Indtil videre er han med 10 touchdowns blandt de bedste quarterbacks, men hvis man samtidig kigger på antallet af completions i forhold til antal forsøgte kast, ligger han blandt de dårligste. Han completer kun godt halvtreds procent af sine kast, og det er for lidt, hvis man vil op blandt de store. Også på andre pladser savner man stjerneniveau. Især mangler man en defensiv stjerne. Nogle playmakers, der kan vende en kamp alene, mangler Giants også. Derfor er det desværre nok heller ikke i år, at vi ser Giants i Super Bowl. Men i sport skal man som bekendt aldrig sige aldrig...
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce