Connery

New Balance 237

New Balance satser stort på ny sneakermodel

New Balance fik sig et ekstremt comeback i løbet af 2019 og 2020, skarpt hjulpet på vej af modebranchens kærlighed for dad-sneakers og 90'er bølgen, to trends som begge spiller direkte ind på New Balances hjemmebane. På den internationale scene ligger det amerikanske skomærke nu meget lunt i svinget og ånder både Nike og Adidas i nakken - i hvert fald i hype-faktoren. 

2021 bliver endnu et stort år for New Balance og midt i et virvar af speciallanceringer og collaborations, har man også lanceret en ny model; New Balance 237, der henter kraftig inspiration fra 70'erne - og adskiller sig kraftigt fra de førnævnte trends, der allerede har toppet. 

ANNONCE
New Balance 237

237-modellen er en moderne fortolkning på mærket 70'er silhouetter og inspirationen lånes fra gamle modeller som 320 og 355 - men altså med en nutidig konstruktion og et væld af materialemuligheder. 

237-modellen blev først introduceret i et specialsamarbejde med det franske modehus Casablanca - men nu er modellen altså sluppet bredt ud - og det ser lovende ud for NB. 

ANNONCE
New Balance 237
New Balance 237
Del

Seneste nyt

Annonce