Connery

NeverDead - og det er virkelig ærgerligt! [Gaming]

Du kan ikke dø, når du spiller NeverDead - men du ville ønske dig det!

2 ud af 6 stjerner
tothegame.com - NeverDead - og det er virkelig ærgerligt! [Gaming] tothegame.com
Puha. Det lyder ellers ret fedt; Du er en ældgammel dæmonjæger ved navn Bryce Boltzman, der ikke kan dø. Dit job er at skyde og skære dig igennem horder af dæmoner.
 
Så vidt så godt.
 
Finten ligger dog i, at skulle du blive alvorligt såret; miste et ben, en arm eller måske hovedet. Ja, så slutter spillet ikke, men du indtager rollen som dit hoved! Nu må du så rulle rundt og samle dig selv op. Sjovt første gang. Irriterende derudover.
ANNONCE
tothegame.com - NeverDead - og det er virkelig ærgerligt! [Gaming] tothegame.com
Her er eksemplet på, hvorfor japanske spil ofte flopper, når de eksporteres til vesten. Grundidéen er rigtig fed, men styringen, kameraet, monstrene, scenarier – ja, jeg kunne blive ved – ødelægger bare det hele.
 
Jeg prøver virkelig at nyde spillet, men det er bare svært, når det hele er så dårligt udført. Bryces sværd er dog ret fedt. Indtil man smadrer en gasbeholder og ens krop sprænges i luften, så man skal til at rulle rundt og samle kropsdele. Igen. Det holder bare ikke.
 
NeverDead forsøger at efterligne Devil May Cry, men fejler. Du ser det hele i tredje person, har to pistoler som primært våben og et sværd – helloooo? ”Humoren” i spillet – hvis en sådan da er til stede – er primitiv og dumsmart. Den fejler også.
ANNONCE
tothegame.com - NeverDead - og det er virkelig ærgerligt! [Gaming] tothegame.com
Spillet indeholder også nogle rollespilselementer, hvor man køber sig nye evner via erfaringspoint. Disse optjenes ved at slå ihjel. Derudover kan man også samle dem op rundt omkring på banerne. Vor Herre til hest. Indsamle XP – i et skydespil? Hvad giver du mig?
 
Rebellion har valgt at give spillet et ”cartoon’ish” udseende, og det er såmænd meget lækkert. Grafikken er faktisk det eneste hæderlige i det her spil!
 
Kan I huske Splatterhouse-anmeldelsen? Her brokkede jeg mig over soundtracket, der bestod af hårdtpumpet og fuldstændig ligegyldig rock/metal. NeverDead har tilsyneladende købt Splatterhouses soundtrack.  Derudover er der absolut ingen tilfredsstillelse at finde i hverken våben, eksplosioner eller monstrene.
ANNONCE
tothegame.com - NeverDead - og det er virkelig ærgerligt! [Gaming] tothegame.com
Og så spørger I nok: Jamen Thomas, er der da intet godt ved NeverDead? Hmm. Skiven kan da bruges som en flot bordskåner. Det her spil er virkelig dårligt. Det konkurrerer med Splatterhouse i kampen om at blive det dårligste spil, jeg har anmeldt.
 
Historien er ligegyldig, kampene er ligegyldige, men det værste er, at hele grundideen – at man ikke dør, men kan ”samle sig selv op” (i bogstaveligste forstand) – er så dårligt udført.
 
Det er mig en gåde, at det her spil nogensinde ramte butikshylderne. Hold jer langt væk.
ANNONCE
Karakter
Der gives karakter for henholdsvis gameplay, grafik, lyd og holdbarhed. Den samlede score er ikke en total af disse, men er anmelderens overordnede vurdering af spillet.

Gameplay: 3/6
Grafik: 2/6
Lyd: 2/6
Holdbarhed: 1/6
Samlet score: 2/6
Drengerøvsfaktor: 85%
Fact sheet
Titel: NeverDead
Platform: PS3/Xbox360
Genre: Third Person Shooter
Udvikler: Rebellion Software
Udgiver: Konami
Singleplayer: Ja
Online multiplayer: Ja
Udgivelsesdato: 2. februar 2012
ANNONCE
I samarbejde med
Spilanmeldelsen bliver leveret i samarbejde med OnePlayS.dk, som står for at levere spil til vores anmelder.
Med OnePlayS.dk kan du leje dine spil billigt på nettet. Du beholder spillet, til du er færdig med at spille. Derefter sender du spillet portofrit tilbage. Når OnePlayS modtager spillet retur, sender de dig et nyt.
 
Det er en nem måde, at prøve mange forskellige spil, uden at investere for mange penge i dem selv. Der er desuden ingen bøder og gebyrer. Læs mere om OnePlayS.dk og oprettelse her.
 
Bemærk:
Anmeldelsens karakter er ikke nødvendigvis OnePlayS.dk's vurdering af spillet. Karakteren gives 100% uafhængigt af samarbejdet.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce