Connery

Neuroticaly yours

Verden ifølge egernet!?

Det er efterhånden ved at være nogle år siden man første gang kunne klikke ind på illwillpress' hjemmeside  og finde goth-tøsen Germaine og hendes neurotiske egern Foamy. Men de er stadig i fuld vigør!
Neuroticaly yours
I starten var der ganske vist ikke meget trafik på siden; men så kom Newgrounds til undsætning. Nogle afsnit af af serien 'Neuroticaly yours' på denne side for flash fans, og vejen var lagt for Jonathan Ian Mathers og hans efterhånden meget populære flashfilm.

De oprindelige Hovedpersoner er som sagt Germaine, den lettere forstyrede goth-tøs, der ikke tror der er nogen der værdsætter hende eller nogen af hendes ideer, og hendes kæle egern, Foamy, der vel nok er seriens egentlige hovedperson.

Foamy er stort set ALDRIG tilfreds med noget, og det lægges der heller ikke skjul på i nogen af afsnittene. Der lægges heller ikke nogen dæmper på bandeord, råben, forvildet neurotisme eller noget som helst andet der lige skal en tur igennem 'slagterkæden'.
Et eksempel kunne være fra afsnittet "Unmentionable auctions", hvor Germaine får sætningen: "Wrong again, oh human of stupid brains!"

Serien startede i 2002, og i tiden der er gået siden starten, er der kommet flere og flere personer (læs: dyr) med i serien. Det er derfor ikke altid Foamy der følger Germaine ud i verden.
 

Nogle af de nye dyr er feks. Pillz-E, der er Foamys højt medicinerede ven, der som regel taler UFATTELIGT hurtigt. Eller Begley, egernet med engelsk accent, Der på et tidspunkt har mødt dronningen af england.

Inden jeg begynder at fortælle hvert afsnit af serien for jer, så smut lige ind på siden og se nogle af dem selv.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce