Connery

Netflix teaser ny sæson af House of Cards

Se hvordan de har løst Kevin Spaceys fravær.

Efter Kevin Spacey blev fanget i slipstrømmen af #MeToo og det øgede fokus på usædelig adfærd i Hollywood, hvor det kom frem at Spacey opførte sig upassende mod en mindreårig medskuespiller. 

Med rette vakte det en masse harme, da nyhedshistorien brød frem og for at udføre den fornødne damage control valgte Netflix at trække serien House of Cards tilbage.
Nogle gange vælger de store selskaber at lefle for den forargede venstrefløj - du kender typen -, men i Netflix' tilfælde var de ude med riven inden SJW'erne nåede at gøre deres indtog, og det er vigtigt at bemærke.

Netflix valgte ikke at sløjfe serien midlertidigt, fordi de frygtede hvad sure trolls på Twitter ville skrive. De sløjfede den, fordi de ikke ønskede at samarbejde med en scumbag. 

Indrømmet. Ovenstående er blot min forhåbning, men det virker plausibelt, da Netflix har en tendens til at udstille indhold fra begge sider af fløjene i stedet for at lefle til nogen bestemt side. 

Atter indrømmet. Da historierne om Kevin Spaceys usædelige gerning brød frem og Netflix valgte at trække serien tilbage, ærgrede det mig at nyhedshistorien ikke så dagslys et halvt år senere, så vi i det mindste kunne have fået den sidste sæson af House of Cards med.

Den nye sæson

Det er begrænset hvad vi ved om den kommende sæson, men en ting står helt klart og det er at Kevin Spaceys figur, Frank Underwood, ikke længere er med. 
Han døde et sted mellem slutningen af den forrige sæson og starten på den nye. 

Fokusset kommer derfor udelukkende til at være på Claire som præsident i de Forenede Stater. 

I teaseren ser vi et monumentalt skift i seriens momentum, da hun i en tale hænger sin afdøde mand, Frank Underwood, ud, da hun siger: 

Here's the thing. 
Whatever Francis told you the last five years... Don't believe a word of it.

Sæsonen rammer din Netflix d. 2 november, men du kan starte med at se teaseren her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce