Connery

Netflix har offentliggjort de første fotos fra The Witcher-serien

Henry Cavill er snart klar til monsterjagt

Netflix, har netop løftet sløret for de første fotos, til den længe ventede serie 'The Witcher', der selvsagt er baseret på bøgerne, der har inspireret den absurd populære spilserie, der har gjort fænomenet populært. 

De offentliggjorte billeder af hovedrollerne Geralt (Henry Cavill), Yennefer (Anya Cholatra) og Ciri (Freya Allen), kommer sammen med en annoncering om, at serien afholder et panel på San Diego Comic Con den 19. juli. Under dette panel vil Cavill, Chalotra og Allan være til stede, semmen med showrunner Lauren Schmidt Hissrich. 

Sådan præsenterer Netflix, serien:

The Witcher er baseret på de storsælgende fantasy-bøger og er en episk fortælling om skæbne og familie. Geralt fra Rivia er en ensom monsterjæger, som kæmper for at finde sin plads i en verden hvor folk ofte viser sig at være vildere end bæster. Men da skæbnen skubber ham mod en magtfuld troldkvinde og en ung prinsesse med en farlig hemmelighed, må de tre sammen lære at navigere på det mere og mere omskiftelige Kontinent.

Henry Cavill (Mission Impossible - Fallout, Justice League) har hovedrollen i sagaen om The Witcher, hvor han spiller rollen som Geralt fra Rivia sammen med andre skuespillere som Anya Chalotra (The ABC Murders, Wanderlust) som Yennefer og Freya Allan (The War of the Worlds, Into The Badlands) som Ciri. 

Andre tidligere offentligjorte medvirkende er Jodhi May (Game of Thrones, Genius) som Calanthe, Björn Hlynur Haraldsson (Fortitude) som Eist, Adam Levy (Knightfall, Snatch) som Mousesack, MyAnna Buring (Ripper Street, Kill List) som Tissaia, Mimi Ndiweni (Black Earth Rising) som Fringilla, Therica Wilson-Read (Profile) som Sabrina og Emma Appleton (The End of The F**king World) som Renfri, Eamon Farren (The ABC Murders, Twin Peaks) som Cahir, Joey Batey (Knightfall, Strike) som Jaskier, Lars Mikkelsen (House of Cards, Sherlock) som Stregobor, Royce Pierreson (Wanderlust, Judy) som Istredd, Maciej Musia? (1983) som Sir Lazlo, Wilson Radjou-Pujalte (Jamillah & Aladdin, Dickensian) som Dara og Anna Shaffer (Harry Potter) som Triss.

Ingen datoer annonceret endnu, men her er de første fotos:

ANNONCE
Netflix har offentliggjort de første fotos fra The Witcher-serien
Geralt - Netflix har offentliggjort de første fotos fra The Witcher-serien Geralt
Netflix har offentliggjort de første fotos fra The Witcher-serien
Ciri - Netflix har offentliggjort de første fotos fra The Witcher-serien Ciri
Netflix har offentliggjort de første fotos fra The Witcher-serien
Yennefer - Netflix har offentliggjort de første fotos fra The Witcher-serien Yennefer
Del

Seneste nyt

Annonce