Connery

Netflix dokumentar om Travis Scott giver indblik i rapperens kreative proces

Look Mom I Can Fly er et genialt indblik i kometkarrieren

Look Mom I Can Fly er et genialt indblik i kometkarrieren

Travis Scott er manden bag kæmpehittet Sicko Mode, fra det multiprisbelønnede album Astroworld. Men hvor kom han fra?

Det alvorlige kommercielle gennembrud kom tilbage i 2016 da han fik Kanye West, Gucci Mane, 2 Chainz, Big Sean, Desiigner og Quavo med på 'Champions' - man manden har været i hiphop-gamet længe. 

ANNONCE
Look Mom I Can Fly - Udvidet trailer
Netflix dokumentar om Travis Scott giver indblik i rapperens kreative proces

I den nye Netflix-dokumentar "Travis Scott: Look Mom I Can Fly", går vi tilbage til tiden før den astronomiske succes, og følger en man, der lynhurtigt går fra lokalhelt til verdensstjerne. 

Travis Scott er ellers en forholdsvist tilbagetrukket karakter, når det kommer til privatlivet, men i den nye dok, er det altså et intimt indblik i manden bag facaden. 

ANNONCE
Travis Scott og Kylie Jenner - Foto:Tommaso Boddi - Netflix dokumentar om Travis Scott giver indblik i rapperens kreative proces Travis Scott og Kylie Jenner - Foto:Tommaso Boddi

Selvfølgelig er der både op- og nedture, og glimt af familien, der i forlængelse af forholdet med Kylie Jenner indebærer den infamøse Kardashian-familie, og i forlængelse deraf - et vigtigt forhold til Kanye West. 

Look Mom er ikke en dokumentar for alle, men fans og fascinerede af Travis' arbejde, vil uden tvivl sætte pris på et sjældent indblik i rapperens kreative proces. 

Dokumentaren findes på Netflix nu.

ANNONCE
Del

Seneste nyt