Connery

NERD x adidas NMD HU

Adidas fejrer 20-års jubilæum for udgivelsen af "In Search Of...", Pharrell og N.E.R.D's legendariske debutalbum

Der er sket så umådeligt meget på 20 år - For sneakermoden, for Pharrell Williams, og for bandet der gav ham et gennembrud som kunstner - og verdenskendt producer: N.E.R.D.

NERD aka Noone Ever Really Dies, udgav i 2001 deres første album 'In Search Of', med klassikere som Provider, Lapdance og Rock Star (Poser).

ANNONCE

Siden da har Pharrell kastet sig ud i en multikarriere - og selvfølgelig kan man ikke komme uden om hans sans for sneakers, der for alvor blev sat på landkortet, da han i 2017 udgav første kollektion af NMD Hu-modellen i samarbejde med adidas - og det er selvsamme sneaker-model, der nu kommer i en helt ny variant, der hylder det klassiske NERD-album, med bandets logo og debutalbum-coverets farver, manifesteret i en smooth sommer-frisk sneaker. 

De nye Adidas NMD HU "In Search Of... 20th Anniversary" er blevet lækket fra adidas, og udkommer i løbet af sommeren 2021 - højst sandsynligt omkring det 20 år gamle albums releasedate; 6. august. Hold øje med udgivelsen på adidas' sneaker-release kalender

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce