Connery

Nephew lancerer nyt album i 2018 i takt med årstiderne

Nyt album "Ring - i - Ring".

Da vi i efteråret 2017 endelig hørte nyt fra Nephew efter fem års tavshed, så kunne vi godt fornemme, at bandet havde endnu mere at byde på.

I januar fik vi EP'en "Vinter - i - Ring" og d. 26. april får vi EP'en "Forår - i - Ring', som indeholder 3 nye sange.

Den nye musik fra Nephew udgives nemlig i takt med årstiderne, og “Forår – i – Ring” udkommer som anden del af det samlede album-værk. Senere følger en sommer-EP og en efterårs-EP, før det hele samles i det fulde album “Ring – i – Ring”. Om albummet og dets udgivelsesformat siger de seks medlemmer:

‘Vi lever alle i døgn og uger og årstider. Vi er alle børn af nogen, som er børn af nogen, som var børn af nogen. Også for 100 år siden kunne mennesker føle sig ensomme og tungsindige om efteråret og vinteren. Og også for 100 år siden kunne mennesker føle sig opløftede og forelskede i verden om foråret og sommeren. Og de lavede sange om det. Måske kan vi bruge de sange til noget i dag? Og måske kan vi bidrage til, at det store års-hjul ruller videre, ved at lave vores egne nye sange om det, der gør os bange og det, der gir os optur’.
 

De 3 nye sange til forår-albummet bliver leveret stående i ring på taget af kunstmuseet ARoS i Århus. Publikum vil kunne bevæge sig rundt om bandet, indeni Olafur Eliassons berømte ringformede værk Your rainbow-panorama og lytte til musikken gennem hovedtelefoner. Der er fri entre, og publikum kan sikre sig en billet fra torsdag d. 19. april kl. 10.00 her

Fedt koncept!


 

ANNONCE
Nephew lancerer nyt album i 2018 i takt med årstiderne
Del

Seneste nyt

Annonce