Connery

Neni kommer til København: Social-dining restauranten åbner med nyt hotel

25hours Hotel bringer farverigt koncept og persisk fusionskoncept til Indre By

Hvis du inden for de seneste år har gæstet Berlin og i øvrigt tjekket de mest populære restauranter på Tripadvisor (4 stjerner på 1700 reviews) eller i andre guides, er du formentlig stødt på konceptet Neni. Den familieejede restaurantkæde er gennem de seneste år gået hånd i hånd med 25hours hotelkæden, og serverer spændende og veltilpassede variationer af mad fra middelhavsområdet, det persiske køkken med europæiske twists. 

Neni åbner i København den 15. marts 2022, sammen med 25hours hotellet, der kommer til at ligge i gamle universitetsbygninger mellem Rundetårn og Købmagergade. 

ANNONCE
25hours Hotel Copenhagen - Foto: 25hours/Stephan Lemke - Neni kommer til København: Social-dining restauranten åbner med nyt hotel 25hours Hotel Copenhagen - Foto: 25hours/Stephan Lemke

25Hours er en del af den franske Hospitality-kæde Accor, der driver mere end 5000 lokationer verden over - heriblandt luksuskæden SO/, premium hotellerne Pullman og budgetkæden ibis. 

25hours Hotel Indre By er lokaliseret i en gammel bygning fra 1800-tallet, og det indvendige arbejde med hotel-indretningen er resultatet af et samarbejde med Martin Brudnizki Design Studios London. Her har man søgt at skabe en rød tråd mellem bygningens historie og den nye opgave som Hotel. 

Resultatet er 243 værelser, hvor gæster kan lande på forskellige værelser som The Vinyl Room eller The Love Library. 

Foruden Neni-restauranten, der slår dørene op sammen med hotellet den 15. marts 2022, åbnes der også for Café Duse og Boilerman Bar i kælderen i bygningen. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce