Connery

Nelly - Nellyville

Hip-Hop guf fra den amerikanske syd

Nelly - Nellyville
Nelly - Nellyville
Pimp-rap!! Det ville nok være den korteste og mest korrekte måde at beskrive Nelly"s nyeste album, og folk, der har hørt den første single "Hot In Herre", vil garanteret nikke bekræftende til denne beskrivelse. Flowet er flydende og teksterne gennemgående gennemførte og den imponerende produktion skal da heller ikke gå unævnt. Stilen er laid back og funky, hvilket gør, at Nellyville er et album man både kan fyre på til festen, eller bare sidde og chille til. Man skal dog være forberedt på at skippe nogle numre fremad nu og da, for Nellyville har dog også sin del mislykkede tracks. Men for nu at vende tilbage til det relevante, nemlig de voldsomt vellykkede tracks.

 &nbspIndtil videre har det danske folk fået slynget 2 af dem i nakken, og til os drengerøves begejstring har begge haft musikvideoer med enten lækkert letpåklædte, eller bare forrygende fine kvinder i. Selve Nellyville albummet har dog meget mere at byde på, og de 2 singler "Hot In Herre" og "Dilemma" er ikke den gennemgående stil. Så folk der syntes at "Hot In Herre" var alt for porno, og "Dilemma" alt for sukkersød, burde sagtens kunne lytte til resten af albummet. Numre som "Dem Boyz", "Pimp Juice", "On the Grind", "Splurge", "The Gank" og remixet af nummeret "Rock the Mic" fra det sidste album "Country Grammar", er efter min mening nogle af de mest funky og fede numre. Desværre
ANNONCE
Nelly - Nellyville
kan man ikke demonstrere, hvor cool stilen på albummet er ved at citere tekster, for uden flowet falder de faktisk lidt til jorden. Ikke at det er dårligt, tværtimod er det en glimrende demonstration på, hvor gennemført og cool flowet er. Man er altså nødt til selv at høre CDen (medmindre man er bekendt med stilen fra sidste album. Stilen har nemlig ikke ændret sig meget.)

 &nbspså alt i alt et meget vellyket album fra den amerikanske syd, som helt klart fortjener en plads i CD-holderen, ved siden af sidste Nelly-plade.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce