Connery

Nej til PC-Licens!

Skal vi nu til at betale licens for at eje en PC?

Skattestop og skattelettelser er heldigvis blevet en del af vores hverdag, men er regeringen nu igang med at finde alternative indtjeningsmuligheder? Vi har godt nok aldrig haft så mange penge mellem hænderne, men ligefrem betale licens for at have en PC?
Nej til PC-Licens!
Jeg synes personligt at forslaget burde stemmes langt væk og vil i samme åndedrag opfordre alle til at benytte nedenstående link og skrive under mod forslaget om PC-Licens.

Teksten fra hjemmesiden:

"Kulturministeriet har nu fremsat et forslag der, hvis det bliver vedtaget, vil betyde at alle der er i besiddelse af en PC med internetadgang, skal betale licens.

Mange der, som jeg selv, har fravalgt TV'et og DR's programmer generelt, vil nu blive opkrævet ca 2000 kr årligt, for at blive påduttet et produkt eller 'service' som man ikke ønsker.

Man tillader sig hermed at sende licensopkrævninger ud til folk der har mulighed for at se/høre DR's programmer, selvom de ikke ønsker det. Alternativt skaber man pludselig en helt ny gruppe 'sortseere', da de fleste nok ikke vil betale alligevel. Enten fordi de ikke har råd, hvilket mange studerende ikke har, eller ganske enkelt fordi man ikke vil finde sig i pludselig at blive tvunget til at betale for noget man ikke ønsker.

Giv din underskrift, og lad vores politikere vide at denne form for tvang ikke hører til i et demokratisk samfund som det vi har i Danmark.

Målet er 50.000+ underskrifter, der vil blive sendt direkte til kulturministeriet."

Jeg har skrevet under - hvad med dig? Kik her!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce