Connery

Neil Strauss - Emergency

Denne bog vil redde dit liv.

5 ud af 6 stjerner
Neil Strauss - Emergency
Neil Strauss har udgivet hans nye bog 'Emergency: This book will save your life', bogen er skrevet på samme skarpe måde som hans tidligere værker som The Game, The Dirt og How to make money like a Porn Star.

Neil Strauss fortæller i denne omgang om hans rejse, hvor han flygter fra systemet, det er en historie om en farlig verden, og hvordan man overlever den.

Titlen på bogen lyder som overskriften på en spam mail, dog handler denne nonfiktions bog om alle de trusler en morderne verden har at byde på. Terrorisme, økonomiske kriser, og klimaændringer.

Strauss undersøger mulighederne for at få et andet statsborgerskab på en caribisk ø. Hvordan man skyder en mand og slipper godt fra det, hvordan man slagter og spiser en ged og andre overlevelsestips.
Strauss har før beskrevet sig selv som en lille splejs, derfor kan det være svært at forestille sig at Neil giver overlevelsestips. Bogen starter med at Neil tager sine 'dommedagsbriller' på, hvilket resulterer i at han vil maksimere sine chancer for at overleve, hvis der nu skete noget.

På samme måde som han valgte at tage kampen op med sig selv, og begynde sin personlige udvikling igennem scorekunstens miljø. Så vælger han i denne omgang at udvikle sit overlevelsesinstinkt, begge bøger minder om hinanden på det punkt.
ANNONCE
Neil Strauss - Emergency
Del

Seneste nyt

Annonce