Connery

Neil Blomkamp har instrueret en fantastisk live-action trailer til Anthem

Se den imponerende trailer for spillet der netop er udkommet

Fra tid til anden, ser vi en lækker live-action trailer for et spil, og denne gang, har vi en af slagsen, der for alvor løfter barren. 

EA og Anthem har fået Neil Blomkamp til at instruere live-action sekvensen til deres Action RPG. Og den er ret vild. Blomkamp er instruktøren blandt visuelt imponerende film som District 9, Elysium og Chappie. 

Instruktionen af denne game-trailer er en slags retur til rødderne for Blomkamp, der tilbage i 2007 fik stor ros for kortfilmen Halo: Landfall. 

ANNONCE
Anthem - Conviction

Anthem der er udviklet af BioWare og udgives af EA er endelig landet, og vi er spændte på at se hvordan spillet starter ud. 

De forskellige beta-runder der har været hidtil, har mødt en smule kritik, fordi de indlagte mikro-transaktioner virker ugennemskuelige, og det begrænsede gameplay har været svært at give reelle bedømmelser på. 

Men nu er spillet endelig ude, og vi glæder os til at se, hvordan det udfolder sig i helhed. Fingers crossed. 

ANNONCE
Anthem Launch trailer
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hvis du læser dette, skal du bare vide at jeg sætter mega pris på din støtte. Jeg har knoklet uafbrudt på at videreudvikle Connerys univers de sidste 6 år, og jeg lover at det kun bliver bedre. 

Altid frisk på en øl og en god historie. 

Kontakt: mmv@connery.dk

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt