Connery

Negativ og diasbilledscanner

Julen er nær og derfor er det på tide at overveje gaveideer, hvad end det er dine egne gaveønsker eller hvad du skal give venner og familie. Typisk har de gamle en masse 35mm negativer liggende, så man altid kan få fremkaldt de gamle minder. Men det sker jo ik! Vil du stadig se de gamle feriebilleder, så er alternativet her.

Negativ og diasbilledscanner
En negativ og diasscanner kan scanne dine gamle 35mm-negativer.Det betyder at den kan digitalisere alle de gamle billeder så de til enhver tid kan ses på tv'et eller computeren i stedet for i kedelige flip-billedalbum.

Scanneren fungerer ved, at du  sætter den til USB sticket på din computer. Derefter kan du installere alt det nødvendige software for at scanne og behandle dine billeder.

Inden selve scanningen vælger du indstillinger for scanningen, hvor du kan bestemme lysstyrke, kvalitet, opløsning osv.

Derefter placerer du negativerne i beholderen og skubber dem ind i scanneren. Desværre falder holderen i små hak og derfor er  detnødvendigt at justere holderen en gang imellem, så der ikke bliver scannet skævt. 

Prisen er i den lave ende og det betyder, at kvaliteten ikke er lige så god som scannere i en højere prisklasse. Men det kan du i et vist omfang rettes op på, med den medfulgte software, hvor du kan klippe, farvejustere og fjerne røde øjne.

Connery.dk's vurdering: Til prisen er denne scanner en super gaveidé. Forventer du noget, som gengiver lys og farver perfekt, så er du nødt til at investere en del mere.
ANNONCE
Fakta:
- Størrelse: 90 mm x 85 mm x 165 mm

- Scanner 35 mm-negativer, diasbilleder samt positiv-film, som ikke er indrammet til diasbilleder

- Højhastighedsscanning: 0,5 sekunder

- Opløsning: 1800 dpi (kan øges til 3600 dpi ved interpolering)

- 48-bits scanning

- Billedsensor: 1/1,8" 5-megapixlers CMOS-sensor

- Software fra ArcSoft til redigering af billeder medfølger

Computerkrav:

PC med Windows XP eller Vista samt en ledig USB2.0-port. (Kan ikke bruges på Mac)

Medfølger: Scanner, USB-kabel, to skinner til 35 mm-negativer og diasbilleder, instruktionsbog på engelsk.

Set til 595,- hos Coolstuff.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce