Connery

Nattelivsreportage: Villa Natklub i Silkeborg

Vi kiggede nærmere på en af Silkeborgs bedst omtalte diskoteker!

5 ud af 6 stjerner
Nattelivsreportage: Villa Natklub i Silkeborg

I weekenden tog jeg og seks andre gutter på vegne af Connerys læsere et smut forbi Silkeborg for at tjekke op på mulighederne for at få en ordentlig skid på. Efter at have kværnet godt og vel 2 kasser øl, et par flasker vin og en usandsynligt morsom omgang Margreteskål bevægede vi os mod byen for at se tingene an.

Vi ramte Silkeborg by på en lidt tam fredag, hvor man tydeligt kunne se grunden til, hvorfor det anbefales at dyrke det silkeborgske natteliv enten torsdag eller lørdag. Men grundet min planlægning af en kombination af fødselsdagsfest og Connerys nattelivsreportage, så blev det alligevel en højhellig Freitag. 

ANNONCE
@Villa Natklub - Nattelivsreportage: Villa Natklub i Silkeborg @Villa Natklub

Vi startede ud på en fin lille bar NO. 18, som dannede en fin lille bund for den vilde tur på diskoteket senere, og bød på barstemning i moderne omgivelser - og en hyggelig, intim stemning for knejterne, som har brug for et sted at sidde og planlægge aftenens nedlægninger eller røverhistorier. Efter en kort opkvikker efter taxaturen mod byen, bevægede vi os mod vores primære mål – natklubben Villa.

Vi fik at vide, at Villa var the shit i Silkeborg, og på trods af et meget let befolket natteliv, så levede det op til forventningerne. Stedet har en tilpas rummelig størrelse, hvor man har et overblik over dansegulvet og baren uden at fare vild i techno-armbevægelser og plørefulde teenagepiger. Konceptet er hipt, men bevarer stadig den gode drengerøvsstemning, hvor man på ingen tid kan få stillet beerpong-mulighederne op på dansegulvet. Den skarpe bartender var så venlig at diske op med et par kander iskold fadøl til spillet, og på kort tid var dødsduellen mellem to mænd og et par fremmede, lettere stive fruentimmere sat i gang.

ANNONCE
@Villa Natklub - Nattelivsreportage: Villa Natklub i Silkeborg @Villa Natklub

På musikfronten får klubben ofte store navne ind på musikscenen, men klubben giver også unge, spirende DJs mulighed for at prøve kræfter med deres evner i nattelivet, og det skaber en ret personlig musikstil med diversitet på forskellige aftener. Selve stedet er præget af god stemning, og selv på en aften, hvor folk enten stadig havde tømmermænd fra torsdagen, eller sparede kræfter til lørdagen, fik vi en sjov og festlig aften på menuen.

Diskoteket er i sig selv en nattelivsperle til dig, som vil drikke dig i hegnet i stilrige omgivelser. 

ANNONCE
@Villa Natklub - Nattelivsreportage: Villa Natklub i Silkeborg @Villa Natklub

Konceptet bygger på hyggelig stemning, som balancerer på nogle grundsten af muligheder for enten at være kongen af dansegulvet, eller nyde et enkelt glas humle med gutterne efter arbejde. Nu havde vi ikke så mange gæster at se nærmere på, men nattelivet bar præg af venlige folk og flotte ungpiger, som ikke var bange for at kaste et lille smil i vores retning – næste gang tager i praktikanten med på udflugt, og så skal vi for alvor teste Villas potentiale til at finde nye, kvindelige bekendtskaber (vi planlægger snart part II!). Det generelle natteliv bar også præg af en mangel på slagsbrødre – lige med undtagelse af nogle hårdkogte typer på dansegulvet på Buddy Holly, som ikke var helt tilfreds med at en dude i vores entourage nappede prisen som mest sexede danser for øjnene af pigerne med lårkorte shorts og twerking-skills. Men han hev sejren hjem med nogle klassiske ’too drunk guy’-moves, som tydeligt vandt dj’ens hjerte – og vi siger pænt tak for shotsene som sejrspokal!

ANNONCE

Alt i alt er Diskotek Villa helt sikkert en destination, du skal krydse af listen, hvis du bevæger dig mod nattelivet i Silkeborg – vi siger tak for gæstfriheden og ser frem til en sequel!

Vi havde allerede forudset på forhånd, at vi nok ikke ville nå længere end 2-3 steder i nattelivet, når man integrerer en dødsforfest i planlægningen, men vi vender stærkt tilbage i Silkeborg på et senere tidspunkt, hvor vi skal ud og udforske flere steder og flere muligheder i nattelivet.

Game on!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce