Connery

Natasja – Release

"Release" er Natasjas debutalbum. Men tag ikke fejl af det, for hun er en kunstner der har lavet musik i rigtig lang tid og "Release" er helt sikkert et ekstra lyt værd.

6 ud af 6 stjerner
Natasja – Release
Natasja er for den almene dansker et ret ukendt navn på musikscenen. Men rent faktisk har hun bevæget sig på både den danske og internationale musikscene i 15 år.

Hun har optrådt på udgivelser af store danske navne, samt varmet op til og jammet med internationale kunstnere. Nogle af dem hun har arbejdet sammen med er; Danseorkestret, Funkstar Deluxe, Caroline Henderson, Clemens, Den Gale Pose, Queen Latifah, UB40, Das EFX, A Tribe Called Quest, Massive Attack, m.fl.

Release er et album der består af mange forskellige genrer; hiphop, rnb, soul og ikke mindst reggae. Reggae er nemlig det bærende element igennem hele albummet. Igennem hele albummet synger/rapper Natasja på Patois (engelsk som de taler det på Jamaica), hvilket er med til at give det et meget eksotisk og internationalt islæt.

På nogle numre som f.eks. "45 Questions" og "Real Sponsor" er reggae den tydeligste inspiration, hvorimod nummeret "Puppet", som J-ro fra Alkaholics medvirker på, er meget mere hiphopinspireret.

Natasja forstår virkelig at blande forskellige genrer på en sådan måde, at en lignende genre ikke er set før fra en danske kunstner, hvilket uden tvivl er et kæmpe plus. Hele vejen igennem fanger og overrasker numrene så man aldrig kommer til at kede sig... heller ikke selvom man har hørt albummet MANGE gange.

Af udefrakommende kræfter kan man på albummet høre gæsteoptrædener af Alex, Papa Dee, Lyrical Diminical, J-ro (Alkaholics), Phar (Pharfar fra Bikstok Røgsystem) og Miss Mukupa.

På producersiden er det navne som Phar, Mad Professor, Germaicans, Madness 4 Real, Dub Specimen, Copenhaniacs og Emo der har stået for albummet.

Det hele er mixet af den engelske dub-master Mad Professor, som Natasja har arbejdet sammen med i mange år.

Til slut skal siges, at albummet klart kan anbefales hvis tror man er til en blanding af reggae og hiphop. Natasjas stilart er som sagt helt unik og albummet kan ikke andet end at få mine største roser.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce