Connery

Natasja fyrede op under Stengade 30

Natasja sparkede RubA’Dub Sunday i gang i søndags da hun holdt releaseparty på Stengade 30.

5 ud af 6 stjerner
Den ugentligt tilbagevendende begivenhed "RubA"Dub Sundays" der afholdes hver søndag på Stengade 30 har ofte liveoptrædener af forskellige reggaekunstnere. Søndag den 13. november var det Natasja, også kendt som Little Tascha, der gav den gas og var med til at gøre søndagen til en god gedigen afslutning på ugen.
ANNONCE
Natasja fyrede op under Stengade 30
Natasja holdt releaseparty for sit nyligt udgivne album "Release", og hun præsterede at lægge lige så meget energi i musikken live som hun gør på albummet. Natasja er uden tvivl en rigtig god livekunstner, og hun var også rigtigt god til at få publikum med; blandt andet lavede hun en lille dansekonkurrence for dem der turde. Præmien var en flaske rom og den lokkede åbenbart så meget at et par stykker blev lokket op på scenen. Kvaliteten af dansen tror jeg ikke jeg vil begive mig ud i en beskrivelse af, men lad mig slå fast at der vist ikke var nogle af dem der var oppe og danse der ville kunne vinde i "Vild med dans". Men sjovt var det i hvert fald!

Natasja spillede ca. 45 min. og i løbet af den tid nåede hun at spille næsten samtlige numre fra sit album. På trods af at Natasja spillede i forholdsvis kort tid var det en sjov aften, og hun er helt sikkert en sanger jeg vil have lyst til at høre live igen. I den tid hun spillede var man hensat til Caribien og den jamaicanske varme og livsglæde. Desværre var det jo nødvendigt at bevæge sig udenfor i kulden for at komme hjem, men indeni hang varmen fra musikken og den eksotiske og charmerende Natasja stadig ved.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce