Connery

Når hverdagen slår igen #2

Flere tanker og overvejelser..

Scenariet er Pallisgaard, der sidder hjemme foran sin computer og læser reaktionerne på den første artikel omhandlende hverdagens små hilsner. Pallisgaard bliver på en gang stolt og rørt. Pallisgaard sidder lige nu og tænker over hvorfor han omtaler sig selv i tredje person?
ANNONCE
Når hverdagen slår igen #2
Hvem fanden har brug for en psykolog, når man har jer brugere på Connery.dk? Med de reaktioner jeg fik, så har jeg fuel nok til, at gennemgå samtlige pinsler i Dantes Guddommelige Komedie, og så stadig stå og grine og bede om en tur mere.

Reaktioner som disse giver mod - mod til at skrive mere og til at offentliggøre mere omhandlende mig selv. Er jeg en medieluder? Skriger jeg efter opmærksomhed? Det skulle jeg sgu ikke mene, for jeg ser det blot som en mulighed for, at få tænkt nogle ting igennem. Og så er det jo også det, at jeg deler ud af mine personlige tanker, der skiller en klumme fra en almindelig artikel.

Lad mig uddybe det om min familie fra den første artikel. Jeg lægger ikke skjul på, at jeg er herre dårlig til, at tage kontakt til min familie. Dette inkluderer også min mor - altså hende der render rundt i Ryomgaard og passer hus.

Hun har faktisk ikke fortjent, at jeg er så stor en klovn til, at fortælle om hvad jeg render rundt og laver, men omvendt så ser jeg ingen grund til at fatte knoglen og ringe, alene med det formål at ringe. Hvis jeg har noget på hjertet, så skal jeg nok ringe og fortælle det. Den vender vi så lige om en gang til, for er det så ensbetydende med, at alle opkald fra mig til min familie - eller omvendt, er breaking news?

Tjo - det kan der være noget om, for sidst jeg snakkede med min mor, der fik jeg at vide, at min onkel havde kræft Det er to måneder siden. Sidst jeg snakkede med min fætter, kunne jeg fortælle ham, at en meget nær ven af familien var død. Det var i '99. Sidst jeg snakkede med min pap-mormor, var til min morfars begravelse tilbage i '97. Sidst jeg snakkede med min kusine var til min morfars fødselsdag i '97.

Nu vil folk nok sidde og hyle op om, at det kan han kraftedme ikke være bekendt... Nej gu' kan jeg ej, men tro mig når jeg siger, at jeg hader sgu mig selv for det. Jeg er en fucking nar til at holde kantakten med min familie. Desværre ligger det på en måde så dybt i mig, at jeg ikke bare sådan lige kan ændre min adfærd.

Skulle der være en enkelt i min familie, der har forvildet sig ind på mit hjertebarn, Connery.dk, så skal I vide, at jeg elsker jer, selv om I ikke hører fra mig.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce