Connery

Myselfie sørger for legendariske billeder af dine fulde bryllupsgæster

Sådan får du de perfekte stemningsbilleder fra din fest!

Tidligere på året havde jeg den fantastiske oplevelse at blive gift med min hustru, og under planlægningsprocessen var en af de vigtigste ting for os, at dagen blev foreviget for altid.

Udover den klassiske bryllupsfotograf skulle der gerne være et ekstra element, hvor vi havde overvejet alt fra et kamera, der gik på runde og polaroid-kamera til dyre og halvdårlige engangskameraer liggende på hvert bord.

I sidste ende faldt vi over konceptet MySelfie, som i al sin enkelthed er en samlet pakke, hvor du gæsterne gør arbejdet for dig.

Det går ud på, at du får et stativ ud nogle dage før, som kan sættes op på bryllupssitet, og så kan folk selv gå hen og skyde alle de billeder, de har lyst til.

Og for at spice tingene lidt op, så får man lidt ekstra lir med i pakken med små masker, skilte og andre elementer. 

En af de fedeste features er, at der er ubegrænsede antal billeder til festen - men det kræver en wifi-forbindelse. Dog er der et lokalt maksimum på 5000 billeder, hvor deres rekord indtil videre 'kun' er 2605 billeder på én aften!

Man går blot hen til skærmen, som i sig selv har en lysbjælke, som minder lidt om de klassiske blogger-selfiestandere - så trykker man på skærmen, venter 3 sekunder og skyder årets billede! 

Det var en af de bedste beslutninger til vores bryllup, da det ikke blot gav os geniale fjollebilleder og bromance-billeder til senere, men også blev et samlingspunkt til brylluppet, når først alkoholen kom på bordet.

Det koster 1500 for 2 dage, og kræver ingen 'installering' eller lignede.

Det kan varmt anbefales og pifter festen op med lidt sjov og ballade - og ikke mindst en masse billeder af fulde onkler, du faktisk ikke ville være foruden!

Tjek konceptet ud her, hvis du går og pusler med at hoppe ned på knæ!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce