Connery

Must visit: Bond Museum i Østrig

Skiliften fra Spectre danner ramme om en helt unik James Bond oplevelse

Der er noget magisk over cinematografien i 007-locations, og over de seneste Daniel Craig-film, er gamet blevet oppet i højeste grad. 

En af disse locations, træder ekstremt ud: Scenerne i de schweiziske alper, i Spectre. 

Den 12. juli 2018 åbner 007 ELEMENTS. 

Det er et museum og en kunstinstallation, der fokuserer mest på Spectre, men også trækker på de øvrige 23 Bond-film. Lokationen for dette museum, er helt klart det største trækplaster - det er nemlig blevet bygget i det absurd flotte hus, der tilstøder skiliften på toppen af Gaislachkogl i Sölden. 3 kilometer over havets overflade. 

ANNONCE

007 ELEMENTS tager besøgende igennem en række interaktive gallerier, der viser essensen af elementerne, der definerer en James Bond film. Det betyder at man bliver taget igennem de imponerende title-sekvenser, de flotte musikkompositioner, de vilde action-scener, bilerne, gadgets, teknologi, og ikke mindst de smukke locations. 

Museet er kommet til verden i samarbejde med projektets kreative direktør, Neal Callow (Art Director på Casino Royale, Quantom of Solace, Skyfall og Spectre) og det kreative team Optimist Inc. 

Målet er at fortælle historien om tilblivelsen af 007 film gennem en ultramoderne, følelsesmæssigt engagerende måse, der benytter den fantastiske lokation, til at løfte det hele til et højere niveau. 

Vi er totalt solgte på idéen!

ANNONCE
007 ELEMENTS - Must visit: Bond Museum i Østrig 007 ELEMENTS

Jaguar Land Rover er partner på projektet, og de stiller en række Spectre-biler til rådighed for museet: Jaguar C-X75, Ranger Rover Sport SVR og Land Rover Defender

Billetpriserne er ret tilforladelige, beliggenheden taget i betragtning: Voksne koster 22 euro, og børn kommer ind fra 12 euro og op. 

Det her skal så meget kombineres med næste skiferie!

Tjek det ud her: 007 Elements

ANNONCE
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hvis du læser dette, skal du bare vide at jeg sætter mega pris på din støtte. Jeg har knoklet uafbrudt på at videreudvikle Connerys univers de sidste 6 år, og jeg lover at det kun bliver bedre. 

Altid frisk på en øl og en god historie. 

Kontakt: mmv@connery.dk

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt