Connery

Musikmobil der er til at føle på

5800 Xpress Music er Nokias nyeste bud på mobil der er berøringsfølsom og kommer samtidig med en bonus

Musikmobil der er til at føle på
Nokia har været et stykke tid om at komme med en ren touchscreen mobil telefon, men det ser ud til at ventetiden har været det værd. Udstyret med den nyeste udgave af deres S60 operativ system som nu er i version 5, følger der også gratis musik med i et år.
 
Mobilen leveres med en 3,2' skærm, i en opløsning af 640x360, 3,2 Mpix kamera med autofocus, 8 Gb MicroSD ram (med mulighed for op til 16 Gb), 3G, wi-fi, bluetooth og GPS og har ydermere standard 3,5mm jackstik til høretelefoner. Dertil er den også udstyret med et par gode højetalere som man også kan genere sidemanden når man sidder i toget.

Det som kommer til at spille en stor rolle er bl.a. prisen samt at den leveres med Nokia's 'Comes with music' service. Prisen kommer nemlig til at ligge omkring de 2100 kr. og dette er før abonnement.

Comes with Music servicen betyder at Nokia har fået en aftale i hus med Universal Music Group, Sony BMG, Warner Music Group and EMI, om at du frit kan downloade alle de sange du gider til din mobil. Hagen er dog at musikken er udstyret med DRM så du kan kun afspille den på din Nokia tlf, og kan ikke overføre det til andre enheder. Det er endnu uvist om man kommer til at kunne overføre dem på et senere tidspunkt, samt prisen man skulle betale for det.

Lanceringen er sat til i slutningen af 2008.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce