Connery

Mus skal fanges med bær

Skal du fange en mus, så er ost ikke metoden.

Ser du forskellige tegnefilm, hvor mus er med. Vi kan tage tegnegfilmen Tom og Jerry, så ser man altid at Jerry elsker ost. Men realistisk set, burde Jerry ikke spise ost.
Mus skal fanges med bær
Vi har alle haft et indre billede af at mus elsker ost. Men hvis sandheden skal frem, så er det ikke tilfældet. Mus har aldrig haft ost som deres livret.

Det har forskellige britiske forskere fra Manchester Metropolitan University i England, fastslået. Mus foretrækker mad med højt sukkerindhold. Det kan f eks være bær og forskellige former for frugt. Det at spise ost er noget de får 'kuldegysninger' af. Ost har en alt for stærk lugt til at de foretrækker den slags mad.  

Mus reagere på lugte, og ude i naturen er der ikke mange træer med ost. Derfor har mus altid klaret sig uden ost, så det er ikke det der skal til for at fange en mus. Derfor, hvis du en dag står og skal fange en mus, så er det ikke ost der er svaret på det.  

Men sjovt nok, så er det altid det første mad man tænker på, hvis man skal fange en mus. Men det er helt klart mere effektivt at bruge mad med højt sukkerindhold.

Men billedet af en mus som spiser ost, vil stadigvæk være det rigtige i vores øjne.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce