Connery

Mumrik, Mumitroldens omstrejfende ven, får sit eget spil

Snufkin: Melody of Moominvalley

Velkommen til et stykke gennemført nostalgisk begejstring: Op gennem barndommen har jeg nydt utallige af Tove Janssons Mumi-eventyr - først gennem 90'er tegnefilmene, senere i bøger og tegneserier. 

Et par ting husker jeg særligt: Den ulidelige uhygge, der omgav kulde-monstret Murren. Og Mumrik (Snufkin), Mumitroldens ukuelige ven, der levede et problemfrit liv, og flyttede rundt i universet med sommeren og sæsonerne. 

Mumrikken får nu sit eget spil, og det ser ud til at være helt i Mumi-universets ånd.

ANNONCE

Snufkin: Melody of Moominvalley er et musikalsk adventurespil, med en helt unik animationsstil og hvad der ligner et meget børnevenligt gameplay. 

Det her er ikke et multi-milliard AAA-spil, men et lille niche-spil, der formentlig falder ind i den kategori, der slagfast beviser at spil også er kunst

I hvert fald er spillet blevet samlet op af den svenske udgiver Raw Fury, der har for vane at opsnuse små perler af nichéspil - der har det til fælles, at de for det meste kan grupperes under 'Indie-kategorien'.

I Mumriks spil, begiver man sig ud på et eventyr, hvor man skal genskabe harmonien og balancen i Mumidalen. 

ANNONCE
Snufkin: Melody of Moomin Valley - Mumrik, Mumitroldens omstrejfende ven, får sit eget spil Snufkin: Melody of Moomin Valley

Den primære udfordring er en særdeles flittig parkbetjent af hermule-racen, der har travlt med at få folk til at makke ret. 
Undervejs i historien udfordres Mumrik og spilleren af en række af de kendte karakterer - med musiske puslespil til følge. 

Spillet er med garanti ikke for alle - men hvis du er fan af Mumrikken, kan du godt få støvet mundharmonikaen af - og i øvrigt nyde det atmosfæriske soundtrack, der er skabt i samarbejde med Sigur Rós. 

Snufkin: Melody of Moominvalley udkommer til PC på Steam og udvalgte konsoller i 2023. Spillet udvikles af norske Hyper Games.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce