Connery

MTV programmet - Pimp My Ride - var i virkeligheden snyd og bedrag

Hvad der i virkeligheden skete i programmet Pimp My Ride.

Præmissen for programmet på MTV var meget enkel, og kunne forklares på blot fire linjer, i programmets intro sang: “So you wanna be a player/ But your wheels ain’t fly/ You gotta hit us up/ To get a pimp’t out ride”.

Den amerikanske rapper Xzibit fungerede som vært på programmet og skulle orkestrere forløbet i programmet. Til at starte med blev en en teenager - som var indehaver af et vrag af en bil - valgt, hvorefter bilen ville blive kørt til West Coast Customs værksted.

Når Xzibit ringede på folks hoveddør, så var deres reaktion oftest meget ekstrem. Dette skyldes, at deltagerne i programmet skulle udvise entusiasme i en sådan grad, at der blev lavet mange optagelser, hvor de af programmets instruktør blev bedt om, at deres reaktion skulle være lidt vildere.

Det hus deltagerne ‘boede’ i, når Xzibit dukkede op på adressen, var et som MTV havde lejet. En deltager ved navn Seth Martino skulle have en bil overfyldt med slikpapir, hvilket fik ham til at føle, at folkene bag programmet gjorde nar af hans overvægt.

På tv fremstod det som, at ejeren af bilen blot skulle vente i en til to uger, inden de havde en ny ‘pimpet’ bil, men i virkeligheden skulle de vente omkring et halvt år. I ventetiden måtte deltagerne selv betale for en lejebil, imens deres egen blev fikset.

Det var oftest også sådan, at bilernes visuelle udtryk havde fået en makeover, men alt hvad der angår bilens motor og lignende, det var der ikke blevet rørt ved. Som følge af dette gik mange af deltagernes biler også i stykker kort tid efter programmets slutning.

En deltagers bil eksploderede endda - se videoen i bunden!


De pimpede biler havde måske et flot ydre, men under overfladen et pilråddent indre.

Herudfra kan det siges, at programmets deltagere ville have haft færre frustrationer ved ikke at deltage. Hertil burde linjen i intro sangen omskrives en lille smule:
“So you wanna be a player/ And you have faith in us/ Pimping cars take time/ So you gotta catch that bus/“.

 
ANNONCE
Seth Martino (tv) og Xzibit (th) - MTV programmet - Pimp My Ride - var i virkeligheden snyd og bedrag Seth Martino (tv) og Xzibit (th)
MTV programmet - Pimp My Ride - var i virkeligheden snyd og bedrag
Del

Seneste nyt

Annonce