Connery

Mr. Green er Danmarks nyeste bookmaker

Hvis du ikke allerede har opdaget det, så har Mr. Green – mest kendt fra online casino – slået dørene op som bookmaker i Danmark. Dermed har du nu mulighed for at udvide porteføljen, score en lækker velkomstbonus og gå på opdagelse i det grønne univers.

Mr. Green er en ny bookmaker på det danske marked, men de starter ikke helt fra scratch. Således har man allieret sig med leverandøren Kambi, der allerede leverer sportsbook til flere veletablerede bookmakere i Danmark, og dermed er du sikker på, at du altid spiller til fair og konkurrencedygtige odds, når du går på opdagelse hos Mr. Green.

Hos Mr. Green kan du spille på mere end 30 forskellige sportsgrene, og du har et meget pænt udbud af spilmuligheder både prematch og live. På de største fodboldkampe finder du mere end 100 forskellige spilvarianter, så her har du altså alletiders mulighed for at finde lige netop det væddemål, du er på udkig efter. Brug eventuelt søgefunktionen til at finde din kamp frem – så er du det rette sted på få sekunder.

For at sikre en god velkomst til nye spillere, tilbyder Mr. Green et 50 % freebet på op til 500 kroner. Et 50 % freebet frigøres til din konto, når du har indbetalt mellem 150 og 1.000 kroner – og gennemspillet denne indbetaling tre gange til mindst odds 1,80. Du bestemmer selvfølgelig helt selv, hvad du vil bruge dit freebet på – og skulle du vinde på det, får du nettogevinsten udbetalt uden omsætningskrav.

Fordi Mr. Green er den nyeste dreng i klassen, kan du desuden godt regne med, at bookmakeren vil være aktiv med kampagner og spændende tilbud i opstartsfasen. Opret din konto i dag, og gå på opdagelse hos Danmarks nyeste bookmaker.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Connery.dk Connery.dk

Følg på:
Facebook
Instagram
Twitter

Har du et tip om en god historie, eller vil du have muligheden for at blive model for Connery? Send os en mail på redaktionen@connery.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt