Connery

Mr. Green byder sportsfans velkommen i Danmark

”Count on Mr. Green”. Sådan lyder det i den catchy sang, der kører i baggrunden, når spillevirksomheden Mr. Green reklamerer på dansk TV. Indtil nu har det dog kun været danske casinospillere, der har kunnet ”regne med” Mr. Green. Det ændrede sig dog i denne uge, da spiloperatøren slog dørene op for sportsfans og bettere i Danmark.

Men er Mr. Green ikke bare endnu en bookmaker i rækken, specielt nu de har samme leverandør af odds som LeoVegas og Unibet?

Ikke umiddelbart. Vi har fundet to helt anderledes funktioner, vi ikke har set hos de to andre bookmakere – eller bare i det hele taget i Danmark.

Fodbold Top Assists
De fleste oddser ud fra statistik, stillinger og skader. I stedet for at skulle tjekke dem selv, har Mr. Green lanceret ”Fodbold Top Assists”. Her henter bookmakeren data ind fra store databaser, sætter nogle sandsynlige scenarier og viser så dig oddsene på det tilsvarende udfald samtidig. Eksempelvis: Ingolstadt har spillet uafgjort efter 1. halvleg, men vundet de sidste fire kampe i træk. Ender Ingolstadts næste kampe halvleg/fuldtid X/1? Få odds 11.

Fodbold Combi Spin
En fuldstændig uvidenskabelig tilgang til betting, men utroligt underholdende. Med Fodbold Combi Spin fortæller du Mr. Greens maskine, hvor højt odds du vil have og hvor mange kampe, der skal være på kuponen. Så spinner maskinen, som var det en spilleautomat, og spytter en kupon ud til dig. Er du ikke tilfreds med en eller flere af kampene, kan du bare fjerne disse – eller generere en helt ny kupon.

Informationerne er fundet via blandt andet https://greenbonuskode.dk/

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Connery.dk Connery.dk

Følg på:
Facebook
Instagram
Twitter

Har du et tip om en god historie, eller vil du have muligheden for at blive model for Connery? Send os en mail på redaktionen@connery.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt