Connery

Movember-løbet 2014 – har du overskægget klar?

Anlæg dun eller tæppe på næbbet i en god sags tjeneste!

Movember-løbet 2014 – har du overskægget klar?

Allerede tilbage i 1999 blev udtrykket ’Movember’ for første gang brugt som et udtryk af en gruppe mænd, som havde en idé om at vække opmærksomhed og samle velgørenhedspenge ind ved at lade oveskægget gro hele november. Det blev hurtigt et populært koncept og i 2004 blev The Movember Foundation dannet med fokus på at skabe opmærksomhed omkring mænds sundhed.

Movember-konceptet er blevet så vanvittig populært, at man i 2010 afholdte den første awardceremoni ’The Moscars’, hvor Stan Lee som overdommer sammen med andre skulle bedømme folks indsendte Movember-kreationer i en lille fiks video. Hjemme i Danmark har vi kombineret skægget med motion og forsøgt at gøre hele indsamlingen mere sundhedsrelateret med fokus på mænds helbred – Movember-løbet.

ANNONCE
Movember-løbet 2014 – har du overskægget klar?

I samarbejde med Movember og Run Denmark gentager MotionIByen sidste års succes ”Et Overskægt Velgørenhedsløb” lørdag den 1. movember kl. 11 i Fælledparken i København. Movemberløbet kickstarter således den behårede måned på sundeste manér, og hundredevis af overskægsklare mænd ventes at møde op til 5 kilometers løb og en efterfølgende gratis barbering.

Pop-op-barbersalon, mad og Dj’s

I bedste Movemberånd bliver mottoet ”having fun – doing good” levet ud til Movemberløbet. Derfor er selve løbet kun en del af festlighederne. Efter de fem kilometer venter der en lind strøm af gode tunes, snacks og selvfølgelig også en glatbarbering! Movember skal nemlig startes helt uden skæg. Derfor har man hos MotionIByen allieret sig med gutterne fra The Rogue Barber Brotherhood, der popper op med en mobil barbersalon, hvor løberne kan blive klargjort til at gro det bedste overskæg, de har lært, i de efterfølgende 30 dage. Dagen byder desuden på mad fra Cofoco samt konkurrencer, lodtrækningspræmier og meget mere.

Tilmelding til løbet sker på Movember-loebet.dk.  Det koster 145 kr. at deltage, og overskuddet fra tilmeldingen går til Movembers arbejde for mænds sundhed og kampen mod prostata- og testikelkræft.

Det er da et projekt, vi drenge kan støtte op om!

ANNONCE
Fun-facts om Movember:
  • Movember er en sammentrækning af ordet Mo (australsk slang for overskæg) og november.
  • Hvert år i november anlægger ca. 1 million mænd fra hele verden overskæg for at skabe opmærksomhed om mænds sundhed og indsamle midler til forskning i prostata- og testikelkræft.
  • Sidste år samlede Movember over 2,5 millioner kroner ind i Danmark.
  • De midler, der rejses i Danmark, bruges til danske forskningsprojekter inden for prostata- og testikelkræft.  
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce