Connery

Movember-kickstart: Shave Down Events i landets største byer

Årets Movember-indsamlinger tillader MOustache, MOve eller en kombination af begge. Se her hvor du kan få styr på skægget!

Lige om lidt er det November - en måned der for mange også er Movember. 

Movember Foundation er en global velgørenheds-organisation, der arbejder dedikeret for, at mænd lever længere, lykkeligere og sundere. Movember sætter ansigt på mænds sundhed ved at opfordre alle mænd til at gro overskæg i november. Overskæggene gør mændene til levende reklamesøjler og fungerer som en helt naturlig samtalestarter i november om netop mænds sundhed.

I år er der fra dansk side lanceret et nyt initiativ: For nogle er det ikke muligt, ikke praktisk ladsiggøreligt, eller bare utiltalende at enten fjerne skægget, eller at gro et overskæg. For de sjæle, og kvinder, hedder alternativet MOVE. Skab opmærksomheden gennem ekstraordinær fysisk aktivitet, hver eneste dag, måneden igennem. Det kan du se mere om her

For undertegnede, og en masse andre mænd, er overskægget en god og underholdende del af Movember. Over hele landet afholdes der events der kickstarter kampagnen med en god og grundig shave down. Jeg har kureret en lille liste med et shave down-event i et par af landets større byer. 

Men inden du finder nærmeste Shave Down, vil jeg gerne invitere dig, og alle de andre der læser med, til at deltage på Connery.dk's MoTeam: Moteam.co/connery-dk

ANNONCE
Movember-kickstart: Shave Down Events i landets største byer

København: Carl's Barber Shop - 24-timers Shave Down

Movembers officielle, danske shavedown-event foregår på Østerbro, og eventet skriver international Movember-historie. 
Rogue Barber Brotherhood barberer 24 timer i streg hos Carl’s Barber Shop på Rosenvængets Allé. Det er det første 24 timer lange shavedown nogensinde i Movembers internationale historie.

Læs mere

ANNONCE
Movember-kickstart: Shave Down Events i landets største byer

Århus: S.T. Valentin - What A Man Should Know + Shave Down

S.T. Valentin-drengene inviterer ind til drinks, hygge, en gentlemans bog-lancering og selvfølgelig en shave down. 

Læs mere

Gå til Facebook event

Odense: Old Barbershop Odense

"Rabih´s Old Barbershop har igen i år valg at bakke op omkring den gode sag, Movember, nu både i Odense og i Vejle. Movember er en bevægelse som er med til at skabe opmærksomhed omkring mænd sundhed. Movember samler hvert år ”Mo-Bros” fra hele verdenen og donere flere millioner til kampen imod kræft.

Her hos Rabih´s Old Barbershop vil vi også gerne samle Mo-Bros Landet over, til at støtte denne gode sag. Samtidig kan vores Mo-Bros nyde godt af gode rabatter måneden ud og muligheden for at vinde 3 måneders fri klip og barbering.

Startskuddet er Lørdag 31/10/15 Kl.10.00. Vi tilbyder vores Mo-bros halv pris på barbering hele måneden."

Læs mere på Facebook

ANNONCE

Kender du til Movember start-events i resten af landets byer, der burde med på denne liste? Smid en kommentar herunder!

Del

Seneste nyt

Annonce