Connery

Motorola 40 Edge Pro

Motorolas nye flagskib giver dig mulighed for at lege med undervandsfilm for en pæn pris

Motorola er på markedet med deres nye model Motorola Edge 40 Pro.

Designet ligger op til komfort og clean-looks, med sin fingeraftryksafvisende belægning på fronten, så man slipper for fedtede fingre på skærmen. På trods af navnet 'edge' går de væk fra edges eller kanter, og i stedet er telefonen buet, hvilket giver mere komfort. En IP68 certificering gør, at Motorola Edge 40 Pro er undervandsbeskyttet på op til 1,5 meter i ferskvand i 30 minutter - Så behøver man ikke være så forsigtig med den i badekarret. Særligt fordi Motorola virkelig gør vandtætheden til et fokuspunkt, i de første billeder af den nye smartphone. 

ANNONCE
Motorola Edge 40 Pro - Motorola 40 Edge Pro Motorola Edge 40 Pro

Den nye model slutter sig til andre ny-generations smartphones, som gør brug af den kraftfulde Snapdragon 8  Gen 2 processor, som hiver CPU, GPU og batterieffektivitet et godt stykke i vejret. På hukommelses fronten har Edge 40 Pro 12GB RAM og  lynhurtig lagerplads med UFS 4.0-standarden.

ANNONCE
Motorola Edge 40 Pro - Specifikationer - Motorola 40 Edge Pro Motorola Edge 40 Pro - Specifikationer

Kameraet er opgraderet i forhold til Motorola Edge 30 Pro. og her kan man med Edge 40 Pro få et 50 MP ultrawide-kamera med Macro vision og et 12 MP 2x teleportrætkamera. Selfiekameraet lyder på 60MP. Den største forbedring i kameraet forventer vi at se i form af den meget kraftigere AI-motor, som blandt andet forbedrer stabilisering i video, fokus og baggrundsforbedring.

Motorola Edge 40 Pro er god hvis man skal have opladet telefonen, men hurtigt ud af døren. Den har nemlig 125W TurboPower opladning, og det betyder at telefonen kan oplades til en hel dags strøm, på bare 6 minutter! En fuld opladning klares på 23 minutter. Er man mere til trådløs opladning, understøttes dette også. 

Lyden leveres af Dolby Atmos og to store stereohøjtalere. Modellen byder også på Motorolas Moto Spatial Sound, som skulle give mere fordybende lyd fra højtalerene eller fra høretelefoner.

 

ANNONCE
Motorola Edge 40 Pro - Motorola 40 Edge Pro Motorola Edge 40 Pro

Pris og tilgængelighed

Motorola Edge 40 pro med 12/256 er tilgængelig fra 10. april 2023 i farverne Lunar Blue og Interstellar Black til  priser fra 6.699 kroner.

Del

Seneste nyt