Connery

Motorlyden i Audi e-tron GT kommer fra en didgeridoo

Lyddesign har længe været en disciplin i autobranchen, men elbiler med deres ganske lydløse natur, kræver en ekstra indsats. 

Elbiler har få mekaniske lyde og en del dækstøj, men det alene er ikke nok til at gøre fodgængere opmærksomme på bilerne, og derfor er man nødt til at bygge ekstra lyd ind i bilerne. 

Audi e-tron GT er en helt speciel bil for Audi, og den hidsige elbil har fortjent et soundtrack, der både skaber opmærksomhed og køreglæde. 

For at understrege det store arbejde der går i den lille del af bilen, har Audi produceret en interessant video, der viser hvordan lyden til den nye e-tron GT produceres. 

Lyden i e-tron GT kommer fra mange forskellige elementer, men i videoen fremhæves det australske blæseinstrument didgeridoo'en, som en af de mere prominente lyde, der er brugt til "motorstøjen". 

Lydene optages i et professionelt lydstudio, hvorefter de omdannes til små gentagelige loop-bare bidder, der reagerer på motorens datainput. Hvis du vil høre hvordan den lyder, er der flere steder i videoen, hvor lyden testes af - men bilens startknap går officielt af ved 7.20 mærket.

ANNONCE
Audi e-tron GT ? The Sound
Del

Seneste nyt