Connery

Mossad - de er væk inden du trækker vejret sidste gang

PET har så meget at leve op til - Jack Bauer can suck it!

Mossad - de er væk inden du trækker vejret sidste gang

Kan du huske serien 24? Den serie der engang havde indhold og nogle fede fortællinger? Den handlede om at redde USA fra terrorister, og senere noget med at ... redde USA fra terrorister? (jeg har ikke set de sidste sæsoner).

Anyway, hovedkarakteren i 24 er CIA agenten Jack Bauer. Jack Bauer er hvad Jules Winnfield ville kalde en Bad motherfucker. Jack træder ikke til side for nogen, og er heller ikke for fin til at torturere og dræbe, hvis han mistænker nogen for at true den nationale sikkerhed.

Men nu handler denne artikel sådan set ikke om Jack Bauer. Mest  fordi den dude er en fucking spejderdreng, set i sammenligning med Mossad!

ANNONCE
                          Pussy! - Mossad - de er væk inden du trækker vejret sidste gang Pussy!

Mossad

Der er delte meninger omkring Israel (jeg har ikke nogen selv, men der er med garanti visse, der læser dette, der har). En ting der ikke står til debat er størrelsen på deres efterretningstjenestes (Mossad) medlemmers nosser, og hvad end der er tilsvarende for piger.
 
Mossad blev grundlagt i 1949 og har hovedkvarter i byen Tel Aviv, Israel. Organisationen menes at have 1200 ansatte. 

Mossad er delt op i flere celler, hvoraf den største er Information. Hvilket vil sige den afdeling, der indsamler data fra hele verden blandt andet igennem spionage. De er ikke dårlige til det. I 2001 var de blandt de mange lande, hvis efterretningstjenester advarede USA om et nært forstående terrorangreb.
 
Udover indsamling af data har Mossad også en mindre celle for likvideringer. Denne celle bliver kaldt Kidon og listen over deres operationer er imponerende.
Listen tæller blandt andre: Al-Qaeda medlemmer, nazister og andre mennesker din mormor ville kalde: ”En grimmer en”. Men mere om det senere.

Kidon-medlemmer bliver trænet i ”Mossad skolen” for så derefter at blive sendt til en hemmelig lejr i ørknen, hvor de lærer at myrde. Ligesom James Bond, har de licens til at dræbe.
En del af træningen er selvforsvar-systemet ”Krav Maga” – og som trofaste How i met your Mother seere ved, så er Krav Maga ikke Yoga -. Teknikken går ud på, at uskadeliggøre din mostander så hurtigt og smertefuldt som muligt, ved at gå efter zoner på kroppen, der er særligt følsomme.
ANNONCE
Afbilledet: Følsomme zoner.  - Mossad - de er væk inden du trækker vejret sidste gang Afbilledet: Følsomme zoner.

Kidon: Nazisterne og massakren i München

Som nævnt før har Kidon et par operationer på deres kappe (de går ikke rigtigt med kappe, det ville være underligt). Blandt disse operationer er der 2 mænd, der sikkert ikke optrådte i dine historiebøger omkring 2 verdenskrig, men det var ikke fordi de ikke prøvede. SPOILER ALERT: De er begge 2 døde på grund af Mossad.

Skal vi lige for god ordens skyld ridse de 2 herrer op:

Herberts Cukurs: Stod for drukningen af 1200 jøder, brændte synagoger ned – men først efter han havde fyldt dem med jødiske kvinder og børn – bistod i drabene på 10.600 mennesker i en skov. Blev skudt af Mossad agenter.
-       I tilfælde af, at geografien ikke er opdateret, så er Mossad jøder.

Adolf Eichmann:  Arkitekten bag Holocaust. Udviklede koncentrationslejerne, som vi kender dem i dag og gjorde dem i stand til at udrydde op til 25.000 mennesker om dagen. Historikere mener, at på 3 år blev mellem 5 og 11 millioner mennesker dræbt, grundet Eichmann’s design. Han blev bortført og stillet for retten i Israel af Mossad. og blev idømt dødstraf og hængt kort tid efter.
ANNONCE
”Suck it Herberts! ha. Nærmere herpes!” - Mossad - de er væk inden du trækker vejret sidste gang ”Suck it Herberts! ha. Nærmere herpes!”
I 1972 blev der afholdt sommer OL i München. Der blev Israelske atleter taget som gidsler af terror gruppen Black September, -som til slut henrettede dem.
Mossad igangsatte derefter en operation kaldt noget så awesome som: Wrath of God", der kort sagt omhandlede hævn* over Black September.
Wrath of God var en succes. Denne operation er også hvad Mossad  er mest kendt for. Steven Spielberg har desuden lavet filmen Münich, der er løst baseret på dette. 

* Mossad nakkede alle der var involveret i massakren.   
ANNONCE

Så skal du være bange?

Nej. Du skal ikke frygte disse licens-til-at-dræbe-hævntørstige-dræbermaskiner, det jo ikke fordi de er eksperter i at blende ind med deres omgivelser. At de mestrer mange sprog, eller fordi de har nogen somhelst evner til at dræbe. Den eneste gode nyhed er, at hvis du skulle blive offer for Mossad, så opdager du det først, når det for sent. Det har eks-Mossad medlemmer som blot har tænkt på at udgive bøger om deres hemmeligheder måttet erfare.

Er det Ikke nok for dig? Hvad så med det her citat, fra den tidligere operations chef:
 
"I always tried to kill when I could see the whites of a person's eyes. So I could see the fear. Smell it on his breath. Sometimes I used my hands. A knife, or a silenced gun. I never felt a moment's regret over a killing."
 
PS. Som du måske har bemærket så har jeg igennem artiklen brugt billeder af piger i uniform, det ikke fordi jeg er paranoid (selv om min Facebook profil blev hacket 2 timer efter en artikel om verdens bedste hackere  blev uploadet). Det bare fordi jeg ikke havde lyst til at bruge billeder af Mossad. Okay? JJeg håber i kan tilgive mig. Nu må I have mig undskyldt, jeg skal have købt dåsemad og barrikaderet min dør.
ANNONCE
.. Jeg har ikke noget til den her. Men hvorfor ikke?  - Mossad - de er væk inden du trækker vejret sidste gang .. Jeg har ikke noget til den her. Men hvorfor ikke?
Del

Seneste nyt

Annonce