Connery

Mordet i Venedig: Hercule Poirot er tilbage med et ægte Halloween-mysterie

Men hvordan er det nu lige det hænger sammen?

Hercule Poirot, den fiktive mesterdetektiv, der blev udødeliggjort af Agatha Christie, er tilbage i den tredje film i sin seneste inkarnation. Det kan godt være svært at finde rundt i det, men det behøver det ikke at være.

 

En Halloween-vendt fortælling

Med Kenneth Branagh i spidsen af et par ekstraordinære ensemblefilm, er 'Mordet i Venedig' den tredje i rækken. Og mens den danske titel måske ikke er helt så Halloween-parat, får man en klar fornemmelse af spænding og skræk fra den engelske titel: "A Haunting in Venice."

ANNONCE

Tidligere film i serien

Spørgsmålet om hvilke film, der går forud for 'Mordet i Venedig', er todelt, for Agatha Christies krimier er blevet filmatiseret flere gange.

Men i denne seneste serie under Branagh's medvirken er svaret enkelt:

(1.) Mordet i Orientekspressen (Murder on the Orient Express) fra 2017 introducerede første gang Kenneth Branagh som Hercule Poirot. Filmen kunne prale af et imponerende ensemble af skuespillere som Penelope Cruz, Willem Dafoe, Judi Dench, Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Leslie Odom Jr., og Daisy Ridley.

(2.) Døden på Nilen (Death on the Nile) fra 2022 fortsatte trenden og flyttede scenen til Egyptens majestætiske floder. Endnu en gang med et stærkt ensemble, der inkluderede navne som Russell Brand, Gal Gadot, Rose Leslie, Sophie Okonedo, og Letitia Wright. 

(Begge film kan i øvrigt streames på Disney+)

 

En ny runde med Hercule Poirot

(3.) 'Mordet i Venedig (A Haunting in Venice)' får premiere den 14. september 2023 og er tredje gang, vi får Kenneth Branagh at se som den berømte detektiv med det rullende overskæg. Denne gang er han flankeret af et nyt ensemble, der blandt andre inkluderer Michelle Yeoh, Jamie Dornan, Tina Fey og Kelly Reilly.

Uden at give for meget væk, kan vi forvente et plot fyldt med intriger, mord og mysterier, alle sat i den pittoreske, men også urovækkende, ramme af Venedig. I denne iteration tager Poirot os gennem de smalle kanaler og mørke gader i jagten på en morder, der truer med at ødelægge byens ro.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce