Connery

Molly's Game [Anmeldelse]

Gambling på farligt niveau.

4 ud af 6 stjerner
Molly's Game - Trailer
Scanbox - Molly's Game [Anmeldelse] Scanbox

Po, Po, Po, Pokerface

Da den unge, alpinskiløber Molly Bloom (Jessica Chastain) kommer slemt til skade under en skihops konkurrence, er hendes dage som eliteatlet og drømmen om OL deltagelse talte. Hun kvitter derfor sneen og flytter til sunny California., hvor hun får et job hos den arrogante Hollywood agent Dean  (Jeremy Strong). Han afholder nogle illegale pokeraftener for sine rige klienter og sætter Molly til arrangerer spillene. Molly er en kvik kvinde og det går hurtigt op for hende, at pokeraftenerne er en lukrativ forretning, så hun starter sin egen pokerturnering på et luksushotel, der hurtigt bliver den mest eftertragtet spillebule i Los Angeles.

ANNONCE
Scanbox - Molly's Game [Anmeldelse] Scanbox

Cool Hand Molly

Alt har imidlertid en ende og da FBI får nys om spillet, står Molly til en tur bag tremmer. Hun opsøger derfor stjerneadvokaten Charlie Jaffey (Idris Elba) og beder ham om hjælp, men da Molly nægter at opgive navnene på sine klienter, er sagen ikke så lige til.

ANNONCE
Scanbox - Molly's Game [Anmeldelse] Scanbox

Go Weeeeeest

Oscarbelønnede Aaron Sorkin (West Wing, The Social Network) har skrevet og instrueret  dette velsmurte krimi-drama, der bl.a. er nomineret til bedste film ved dette års Oscar uddeling. Filmen er spækket med Sorkins velkendte "rapid-fire" dialoger og så er den super lækkert filmet af danske  Charlotte Bruus Christensen.

ANNONCE
Scanbox - Molly's Game [Anmeldelse] Scanbox

Lady Luck

Jessica Chastain er fremragende som den forretnings-ferme Molly og hun støttes godt op af bl.a. Idris Elba og Kevin Costner. Molly's Game er ikke blot for poker entusiaster, den er velfortalt, spændende og vel nok årets bedste sportsfilm.

Drengerøvsfaktor og teknisk info:

Drengerøvsfaktor: 75%

Teknisk information:

Original titel: Molly’s Game

Land: Kina/USA/Canada, 2017

Instruktør: Aaron Sorkin

Medv.: Jessica Chastain, Idris Elba, Kevin Costner, Michael Cera og Jeremy Strong

Genre: Drama

Billedformat: 2.39:1

Lyd: Dolby Digital

Spilletid: 140 min

Dansk bio premiere: 5. marts 2015

Distributør: Scanbox

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce