Connery

moi Caprice – The Art of Kissing Properly

Lyt og lær hvad dansk musik kan byde på, når toppen virkelig nås.

4 ud af 6 stjerner
moi Caprice – The Art of Kissing Properly
Ingen tvivl om at dette album er en milepæl i dansk rock. Vigtigt er det dog at forstå, at inden man vover sig ud i dét univers, som moi Caprice har opfundet, skal man være bevidst om, at vi ikke er i kategori med Spleen United og Diefenbach eksempelvis. Skal jeg drage en parallel, kan det være til enkelte segmenter i Kashmirs musik, men alligevel er moi Caprices musik helt unik. En tung sky af melankoli hænger over The Art of Kissing Properly. Fra at være et undergrundsband har de vokset sig store, og ind i manges bevidsthed; først med hits på Det Elektriske Barometer, siden hen på P3 i prime time med efterhånden mange hits som Artboy Meets Artgirl, To the Lighthouse og My Girl You Blush. Overgangen til det nye album er flydende. Mørket har fået en ekstra tand, det samme har deres særegne melodiske udtryk, som finder udtryk i noget så  
Albummet er sat sammen med sikker hånd, og har allerede flere numre i rotation på eksempelvis P3. De sikre hits er uden tvivl The Art of Kissing Properly, The Town and the City, For Once in Your Life og Drama Queen. Alt dette vil dog stå klart for den nysgerrige lytter, men opfølgende kan man gå ned i teksternes eget univers, og overgive sig til eksempelvis I Hate the Place, But I Go There to See You. Både melankoli og poesi stråler fra moi Caprices fuldmåne, som lyser mest op, på den sorte nattehimmel med tusindvis af stjerner.
 
Bandet er p.t. ved at lade op til godt 1½ måneds touren rundt i først Canada og U.S.A, siden hen rundt i Danmark. De havde tilmed æren i år af at åbne ballet for den lukkede forsamling til år 2007's Steppeulv. Med dét som blev lagt for aftenen, er der ingen tvivl om, at de er værd at gå til koncert med. Personligt fik det hårene til at rejse sig, da de lagde ud med The Art of Kissing Properly, og efterfølgende blev man blæst godt tilbage i salen af den kolossale lyd, Drama Queen pumpede ud af højttalerne. Ydermere blev de, til selvsamme begivenhed, velfortjent belønnet med Årets Steppeulv for Årets Orkester.

Helt bestemt en skive som hører til i ethvert hjem, Danmark som Canada, og så må de sgu gerne beholde Hans Ø, vi beholder moi Carprice!

For dem hvis nysgerrighed er blevet vækket, er der muligheder på gruppens myspace, nemlig www.myspace.com/moicaprice - som gruppens tidligere album så præcist udtrykker det - You Cant Say No Forever
ANNONCE
moi Caprice – The Art of Kissing Properly
Del

Seneste nyt

Annonce