Connery

Mød Morten Sørensen: Danmarks største Batman-samler

Fanboy for alle pengene.

Der findes mange former for dedikation og nørderi - men der er altid nogen, som går hele vejen og går all-in.

I forbindelse med 80-års-jubilæet af tegneserieikonet Batman har Warner Bros. fundet Danmarks største Batman-samler. 

Han hedder Morten Riis Sørensen og kommer fra København.

Han har hundredevis af Batman-gadgets fra over 25 års fascination af den kappeklædte helt - som alle ligger på profilen Batmanmorten.

"Tim Burton og Adam West startede det hele for mig. Adam West, fordi serien fra 60’erne bare er sjov, vild og helt anderledes. Tim Burton, fordi han skaber et smukt mørkt univers, som rammer stemningen fra den Batman, jeg voksede op med. De satte skub i en samlermani, jeg ikke troede, jeg havde. Og det har jeg det ret sjovt med.", siger Morten Riis Sørensen.

Og som en lille præmie for at blive udnævnt til Danmarks største Batman-samler?

Et ekstra element til sin samling - nemlig en signeret Batman-tegneserie!

“Batman er blevet en del af min identitet og jeg er kendt vidt og bredt for min samling. Jeg har blandt andet medvirket i Troldspejlet med min samling. Da samlingen er ret omfattende har jeg kun omkring halvdelen stående fremme. Hele samlingen kan ses på min Instagram-profil. Jeg er en voksen mand med en barnlig glæde over film, superhelte og især Batman.”

Til dig, der selv skulle være fan af den kappeklædte DC-helt, så har Warner Bros. en række planer for jubilæet på hjemmemediefronten - I løbet af 80-årsjubilæet lancerer Warner Bros. flere nye Batman-titler. I begyndelsen af sommeren havde den animerede film Batman vs Teenage Mutant Ninja Turtles premiere, og Tim Burtons klassiske Batman-titler blev lanceret i 4K-format.  Derudover udgiver Warner Bros. Interactive en ny udgave af Batman Arkham Collection i forbindelse med jubilæumsåret.

Du kan få et glimt af hans samling herunder og i galleriet:

ANNONCE
Del

Seneste nyt