Connery

Mobilt bredbånd

Efter sidste tur i sommerhuset med drengene, var vi blevet enige om at næste gang skulle vi kunne tjekke Connery.dk, høre lidt musik på youtube, kigge aktiekurser, læse nyheder...

Mobilt bredbånd
Fredag morgen lå der en sms fra gutterne, om vi skulle tage af sted denne weekend - jeg var ikke i tvivl, en tur over i centeret og løfte lidt vægte, og så ellers pakke en taske til weekenden.

I mens jeg gik og pakkede kom jeg i tanke om, at jeg havde lovet, at der ville være internet i sommerhuset næste gang vi skulle derop, men det var jo ikke ligefrem fordi jeg havde fået gjort det store ved det...

Der plejede jo ikke at mangle noget, så selvfølgelig skulle vi også have internet...
Ned i den nærmeste 3 shop, hvor knægten bag disken ville have 300 kr. for det lille usb modem, og så ellers 299 kr. om måneden i et halvt år.
Jeg fortalte ham, at jeg havde set det på nettet til 99 kr. plus de 299 kr. om måneden - og han lod sig overtale.

Jeg gik fra butikken med en følelse af at være blevet taget i røven, 299 kr. om måneden i et halvt år for sådanne en lille usb ting, og så var det helt sikkert noget langsomt bras.

Vi fik pakket bilerne med øl, øl, øl, tasker og selvfølgelig den bærbare - hvorefter vi smuttede mod det nordlige. Turen gik rask derud af, og jeg fortalte om min nye investering, og om at den såmænd også kunne bruges i Sverige gratis, hvis man skulle derop! Efterhånden som jeg fortalte, blev jeg selv mere og mere nervøs for, om den nu virkelig også kunne skaffe os internet, vi kender vel alle til de forskellige historier om 3.

Da vi kom frem, og havde pakket ud (samt indtaget de obligatoriske øl) - skulle vi have prøvet dette smarte og fancy modem, som jo skulle være så godt.

Vi startede med at pakke det såkaldte modem ud af en hård "dvd-boks", som forsøgte at overbevise os om at her var tale om kvalitet. Selve modem'et var sort, og var faktisk lækker kvalitet - der var plads til sim-kortet samt et 2 GB micro SD kort (medfølger ikke), således kan det også  bruges som USB-stick.
I med simkortet, og så ellers dyret ind i usb porten på Mac'en...
VUPS, og der blev internet... Kan det virkelig være så nemt?? Ja, vi satte det i og så klarede det selv resten af tingene.

Vi testede det flittigt, og det kunne både streame film, musik, downloade (vi fik omkring 4 mbit/s i et sommerhus område) - på intet tidspunkt oplevede vi udfald, vi havde en fin hastighed taget i betragtning af, at de lover op til 7,2 mbit/s.
På turen hjem (150 km) testede vi det ved at streame radio hele vejen, og være på MSN, uden at vi oplevede udfald på noget tidspunkt.

Hermed en stor anbefaling af denne pragtfuld gadget, og spørg lige om det ikke er fedt at kunne sidde i taxa'en på vej hjem fra lufthavnen og tjekke Connery.dk....

Læserservice:
Pristjek på Trådløs internet d. 27. oktober 2008

Sonofon:
  • Abonnement 299 kr. pr. md.
  • Hastighed op til 3,6 Mbit

  • TDC:
  • Abonnement 299 kr. pr. md.
  • Hastighed op til 3.0 Mbit

    3:
  • Abonnement 299 kr. pr. md.
  • Hastighed op til 7,2 Mbit
  • Kan også bruges i Sverige gratis.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce