Connery

Mobilen er din dating-guide

Et nyt stykke software til din mobiltelefon, kaldet Proxidating, finder dig en date, uden at du skal løfte en finger. Det eneste du skal gøre, er at tænde dit Bluetooth og så gå en tur i byen.

Nu er det slut med at gå fra person til person, i din søgen efter den perfekte m/k. Med Proxydating gør din mobil arbejdet for dig og giver dig besked, hvis den finder den perfekte.

Programmet virker således, at man sender en SMS med teksten proxi til 1208. Dernæst modtager man en WAP-adresse, hvor man henter programmet og installerer det på sin telefon. I Proxidating-softwaren er der mulighed for at udfylde en profil og beskrive hvad man leder efter i en person.

Når man har udfyldt sin profil og programmeret kører, er det blot at tænde for mobilens Bluetooth og så gå en tur i byen eller tage et smut i centeret. Med Proxidating tændt, søger det konstant efter andre telefoner indenfor en radius af ca. 15m, med Proxidating og sammenligner profilerne. Matcher profilerne, udveksler telefonerne profil og evt. billede via. Bluetooth, hvorefter telefonen giver et ring fra sig.

Proxidating koster 30 kr., men når først det er betalt er det gratis at bruge og da udveksling af profiler sker via. Bluetooth, koster det ingen penge at have kørende. Der er naturligvis mest hensigtsmæssigt at befinde sig mellem mange mennesker, da chancen for at få resultat er størst.
ANNONCE
Mobilen er din dating-guide
Mobilen er din dating-guide
Mobilen er din dating-guide
Proxidating virker på mere end 50 telefoner og kræver at telefonen har Bluetooth, da det bruges af programmet til udveksling af tekst og billeder. Det er dog ikke alle telefoner med Bluetooth der virker, så gå ind på Proxidating.dk før du køber programmet og se om din telefon er understøttet.

Det er det franske firma Kangourouge der står bag Proxidating, der indtil videre er lanceret i over 15 lande.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce