Connery

Mobilcash vil udbrede kendskabet til deres service

Mobilcash har lavet en service så man kan sende penge til sine venner via sms

Firmaet Mobilcash har en nem løsning til at sende penge til andre folk.

Mobilcash vil udbrede kendskabet til deres service
Det kan være at du skal låne penge af din mor. Din makker skal bruge penge til weekenden eller en helt tredie ting. Hvordan klarer man overførslen? Mobilcash mener man skal klare det med en enkelt sms.

Det er kun afsenderen der skal være tilmeldt, hvilket er gratis, så kan man begynde at sende penge. Man skal ikke være tilmeldt for at modtage pengene.

Når man modtager en sms er der instruktioner med i beskeden om hvordan man få pengene over på sin konto. Der er ingen grænse for beløbs størrelse ud over dem din bank har på din konto. Man kan bruge servicen uanset hvilket teleselskab og bank man har.

Betaling via sms er ikke nyt. Servicen her er sådan set heller ikke nu. Den er bare ikke specielt kendt her i landet.

Firmaet har endnu ikke den store udbredelse i Danmark, men er store i udlandet. Bla. lande som Dubai, hvor de er ansvarlige for lønudbetaling via mobil til ca 750.000 arbejdere.

Det giver også mulighed for at man nemmere kan "dele" regningen når man har været på restaurant med et par venner. Den ene ligger ud og betaler restauranten. De andre betaler så deres andel via sms til den der har lagt ud.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce